NeoDynamics utser Aaron Wong till CFO

| 24 november, 2021 | 0 kommentarer

Medicinteknikföretaget NeoDynamics AB har utsett Aaron Wong till CFO. Aaron Wong kommer närmast från motsvarande position på medicinteknikföretaget ADDvise Group AB listat på Nasdaq First North. Han tillträder den nya befattningen den 1 februari 2022.

Aaron Wong har bred erfarenhet från branschen, finansiella marknader och transaktioner, vilket passar väl in i det utvecklingsskede som NeoDynamics är på väg in i. Han har tidigare verkat i finansiella roller hos bland annat Johnson & Johnson och Informa Group. Aaron Wong har en BA examen i Accounting & Finance från De Montford University i Leicester, Storbritannien.

”Aaron Wong blir ett välkommet tillskott till teamet när vi nu förbereder för att skala upp verksamheten och utveckla nya partnerskap”, säger VD Anna Eriksrud.

Aaron Wong blir även medlem av ledningsgruppen.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anna Eriksrud, VD NeoDynamics AB (publ), telefon 0708 444 966 eller e-post [email protected],

 

Om NeoDynamics

NeoDynamics AB (publ) är ett svenskt medicintekniskt företag som arbetar med att förbättra diagnostik och behandling av cancer. Företagets första produkt NeoNavia® som är ett nytt pulsbiopsisystem för ultraljudsledd vävnadsprovtagning introduceras nu till marknaden. Biopsisystemet bygger på en patenterad pulsteknik som baseras på forskning vid Karolinska Institutet i Sverige. NeoNavia® utvärderas för diagnostik av bröstcancer på ledande kliniker i Storbritannien, Tyskland och Sverige. Pulsbiopsisystemet har använts för vävnadsprovtagning i bröst och lymfkörtlar på över 500 patienter.

 

Om NeoNavia

NeoNavia är ett modernt biopsisystem med en helt ny patenterad pulsteknik som är avsett att användas för ultraljudsledd vävnadsprovtagning. Det består av en basenhet, en handenhet och tre typer av biopsinålar. Respektive nåltyp drivs av den nya pulstekniken som ger en mer kontrollerad nålinförsel och exakt placering av nålen i tumören samtidigt som den möjliggör vävnadsprover av hög kvalitet från både bröst och lymfkörtlar. Pulsbiopsisystemet NeoNavia är utformat för att erbjuda läkare och patienter en precis och vederhäftig vävnadsprovtagning som möjliggör en korrekt diagnos och individualiserad behandling.

 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *