NEWTON NORDIC ERHÅLLER ORDER OM 500 000 SEK FRÅN BLACKCAM 4D GMBH

| 3 december, 2021 | 0 kommentarer

Newton Nordic kan idag meddela att bolaget mottagit en beställning från en kund, Blackcam 4D GmbH, på ett NEWTON S2 kamerastabiliseringssystem med kringutrustning till ett totalt ordervärde på 500 000 SEK. 

Blackcam 4D GmbH är en tillverkare av högkvalitativa rälssystem med icke stabiliserande fjärrstyrda kamerahuvuden. De utökar nu sin kapacitet genom att köpa sitt första  NEWTON-system för att även kunna leverera tjänster som kräver kamerastabilisering.

“ – Vi ser ett större intresse från både befintliga och nya kunder kring bolagets kamerastabiliseringssystem, vilket skapar goda förutsättningar att accelerera bolagets försäljning den närmsta tiden. Bolaget kommer att under kommande månader fokusera på den amerikanska marknaden då vi anser att den har en stor och outnyttjad potential för bolagets produkter.” säger, VD Danjal Kanani.

Denna information är sådan som NEWTON NORDIC AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2021-12-03 21:52 CET.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Danjal Kanani

Newton Nordic AB

[email protected]

Om Newton Nordic

Newton Nordic är ett svenskt teknikbolag som utvecklar och erbjuder specialiserade produkt- och supportlösningar för stabilisering och fjärrstyrning av rörliga kameror inom TV- och filmindustri. Newton-systemet används vid livesända prestigeproduktioner världen över, inom sport, musik, underhållning och evenemang. Upplev Newton-systemet på www.newtonnordic.com

Newton Nordic AB är listat på Nasdaq First North Growth Market sedan januari 2015. Certified Adviser är G&W Fondkommission, e-post: [email protected], telefon: 08-503 000 50.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.