Nicklas Bohman, Service Line Leader på Aspia, invald i FARs styrelse

| 29 september, 2021 | 0 kommentarer

På FARs årsstämma, som hölls digitalt i Stockholm den 23 september blev Aspias Nicklas Bohman, invald som ny ledamot i FARs styrelse.

FAR är en branschorganisation inom redovisning, revision och rådgivning, och utvecklar ekonomi-Sverige och ger näringsliv och samhälle tydliga spelregler, rätt kompetens och tillförlitlig information.FARs nya styrelse består av 15 ledamöter inklusive ordförande och vice ordförande.

Ordförande, omval: Åsa Lundvall, EY 
Förste vice ordf, omval: Hans Warén, Deloitte
Andre vice ordf, omval: Mikael Ernström, Ernströms Revisionsbyrå  

Styrelseledamöter, nyval: Nicklas Bohman, Aspia, Erik Emilsson,Revideco och Tina Zetterlund, KPMG,

Styrelseledamöter, omval: Dan Beitner, KPMG, Kajsa Boqvist, PwC, Helena Dale, Balansen, Micael Engström, EY, Peter Ekberg, Deloitte, Anna Johnson, Grant Thornton, Helena Kaiser de Carolis, PwC , Anna Nilsson, Grant Thornton och Malin Nilsson, BDO

 

Nicklas Bohman är Service Line Leader för Aspias största affärsområde Accounting och har arbetat inom Aspia och dessförinnan PwC i mer än femton år. Nicklas är partner på Aspia och har även arbetat med att utveckla redovisningsverksamheten nationellt inom digitalisering och Aspias rådgivningserbjudande.

”Jag ser fram emot att genom FAR få vara med att utveckla och driva de frågor som är viktiga för branschen men även att arbeta med frågor som verkligen kommer påverka Sveriges företagare och förenkla arbetet för dem”, säger Nicklas Bohman.

  Pia Törnqvist

CMO/CHRO, [email protected] , 0706 897 659

Aspia är en ledande affärspartner som hjälper företagare och beslutsfattare med redovisning, lön och HR, rådgivning och skatt. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på https://www.aspia.se/.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *