Nord Insuretech Group AB har ingått ett avtal med Nordic Benefits

| 25 februari, 2021 | 0 kommentarer

Nord har i dag ingått ett avtal med Nordic Benefits (www.nordicbenefits.com). Nordic Benefits är en partner med Collinson Group (www.collinsongroup.com), en global erbjudare inom försäkrings-, lojalitets- och förmånsprogram (bland annat världsberömda Priority Pass).

Genom samarbetet med Nordic Benefits kommer Nord att stärka sitt kundvänliga koncept och distribution genom att erbjuda flera unika och specialiserade försäkringsprodukter till den nordiska marknaden – först ut är tandhälsoförsäkring. Nordic Benefits är en partner som ger oss tillgång till nya försäkringsprodukter, inte en distributionspartner. Vi vet ännu inte vilka effekter detta avtal kommer att få för Nord förrän vi ser resultatet av försäljningen på marknaden direkt och via våra distributionspartners. Provisionsmodellerna ligger inom det som är standard i branschen och effekten får vi först veta när vi ser hur vi lyckas med distributionen.

Jag är mycket nöjd med att ha ingått detta avtal med Nordic Benefits”, säger Børge Leknes, VD för Nord Insuretech Group AB. ”Förutom att säkra ytterligare intäktsrader, kommer vi att kunna leverera efterfrågade försäkringsprodukter på marknaden direkt och till våra partners genom detta avtal och därmed bli en ännu mer relevant aktör”, avslutar han.

Denna information är sådan som Hudya är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2021-02-25 20:07 CET.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Børge Leknes, VD Nord Insuretech Group AB

Tel: +47 934 80 312

E-mail: [email protected]

Om Nord Insuretech Group AB Nord Insuretech Group levererar nästa generations integrerade försäkringar i Norden. Bolaget har etablerat sig på den Nordiska skadeförsäkringsmarknaden med sin nya och moderna tekniska plattform. Nord Insuretech distribuerar genom partners som säljer olika försäkringsprodukter till slutkunder på ett effektivt sätt via partners digitala plattform. Nord Insuretech Group är listat på Nasdaq First North Growth Market med Redeye AB som Certified Adviser: [email protected], +46 (0)8 121 576 90.

Ytterligare information avseende bolaget finns på www.nordinsuretechgroup.se.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *