Nordea nytt emissionsinstitut i Catenas MTN-program

| 30 september, 2021 | 0 kommentarer

I maj 2021 etablerade Catena ett MTN-program med en låneram uppgående till fem miljarder kronor. Från och med idag ansluter sig Nordea Bank Abp som emissionsinstitut till programmet.

2021-09-30 kl.11.00  

Swedbank är ledarbank för MTN-programmet och agerar sedan tidigare även tillsammans med Danske Bank och SEB som emissionsinstitut. Catena har hittills emitterat 1,4 miljarder inom ramen för programmet.

– Det är glädjande och positivt att få välkomna Nordea som emissionsinstitut till vårt MTN-program, vi ser fram emot att arbeta tillsammans i kommande emissioner, kommenterar David Silvesjö, Finanschef på Catena.

Advokatfirman Glimstedt agerar legal rådgivare till Catena.

För ytterligare information, vänligen kontakta
David Silvesjö, Finanschef, Tel 0730-070 22 22, [email protected]
Sofie Bennsten vice VD och CFO, Tel. 0730-70 22 41 [email protected]
Följ oss: catenafastigheter.se / LinkedIn / Twitter

Catena är ett börsnoterat fastighetsbolag som genom samarbete och på ett hållbart sätt utvecklar, äger och förvaltar effektiva logistikanläggningar. De strategiskt placerade fastigheterna försörjer Skandinaviens storstadsregioner och är anpassade för såväl dagens som morgondagens varuflöden. Det övergripande målet är att uppvisa ett starkt kassaflöde som möjliggör en stabil utveckling och ger aktieägarna en långsiktigt god totalavkastning. Fastigheterna hade ett totalt värde om 21 174,1 Mkr per den 30 juni 2021. Catena-aktien handlas på NASDAQ Stockholm, Large Cap.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *