Norsk Folkehjelp förstärker sin kapacitet inom vattenlivräddning

| 4 oktober, 2021 | 0 kommentarer

För att ytterligare kunna utveckla sin viktiga verksamhet inom vattenlivräddning väljer hjälporganet Norsk Folkehjelp nu att investera i ett RescueRunner system som kommer baseras på Nesset vid Nordvestlandet i Norge.

Norsk Folkehjelp är ett politiskt neutralt hjälporgan som grundades redan 1939 och som gör en otroligt viktig insats både i Norge men även internationellt i 35 länder med syftet att förbättra människor livsvillkor och bidra till ett demokratiskt, rättvist och tryggt samhälle. Norsk Folkehjelp har över 2000 operativa frivilliga inom 65 räddningsgrupper i Norge och de rycker ut på mer än 500 räddningsuppdrag /år. De deltar bland annat i sök efter saknade personer, snöskred, lerskred, Första Hjälpen och inom katastrofinsatser. Man har ambulans, snöskoter och vattenberedskap där man nu valt att förstärka sin kapacitet med ett RescueRunner system. Vi är otroligt glada för att Folkehjälpen äntligen får möjligheten att använda sig av RescueRunner systemet i sin livsviktiga verksamhet, säger Linda Ahl, Sälj och Affärsutvecklingschef på Safe at Sea AB (publ). Det gör oss mycket stolta att våra båtar kan göra sån stor skillnad för dem och deras uppdrag.

RescueRunnersystemet kommer att levereras i Q4 2021

Ordervärde: 275 000 SEK

 

Denna information är sådan som Safe at Sea är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2021-10-04 13:12 CET.

Linda AhlVP / Sales and Business Development [email protected]

Safe at Sea AB tillverkar, utvecklar och säljer lätta, flexibla och kostnadseffektiva sjösäkerhetssystem. Dessa system bidrar till att rädda liv och effektivisera maritim SAR-verksamhet (Search and Rescue) och är förmodligen de effektivaste systemen i världen för att rädda nödställda personer ur vattnet. Systemen innefattar utrustning, utvecklade arbetsmetoder och tillhörande utbildning. Basen i Safe at Seas utbud är RescueRunner, SafeRunner, FireRunner och GuardRunner. Safe at Seas aktie är listad på Spotlight Stockmarket.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *