Northmill lanserar Apple Pay, kort och konto

| 22 juni, 2022 | 0 kommentarer

Stockholm, 22 juni 2022: Fintech-bolaget Northmill, som har visionen att förbättra människors och företagares ekonomi, lanserar Apple Pay till alla sina användare. Det ger användare ett säkert och smidigt sätta att betala med iPhone och Apple Watch. Northmill har samtidigt introducerat gratis konto och kort som helt saknar avgifter. Inga månadsavgifter, årsavgifter eller valutapåslag. Användare kan betala som de vill, var de vill, när de vill – utan avgifter.

Tord Topsholm, Vd på Northmill, kommenterar:

– Det är riktigt roligt att kunna erbjuda alla våra användare ett så bra kort och konto, samtidigt som vi också ger dem möjligheten att betala tryggt med Apple Pay. Vi vill hela tiden addera fler sätt att betala och hantera sin ekonomi på, som ger användare både frihet och kontroll med en väldigt bra användarupplevelse.

Som användare lägger du bara till ett kort i Apple Pay och kan börja använda det direkt. Ditt kortnummer lagras varken på enheten eller på Apples servrar, och varje Apple Pay-köp autentiseras med Face ID, Touch ID eller enhetens lösenord. Det ger användaren stor säkerhet och integritet. Med Apple Pay får användaren av Northmills kort full frihet att betala som man vill och hantera allting smidigt i appen.

Apple Pay accepteras i princip överallt från livsmedelsbutiker till restauranger och apotek. Användaren väljer själv om de önskar använda Apple Pay på iPhone, iPad eller Mac. Oavsett om köpen sker i app eller webb så gör Apple Pay det smidigt, tryggt och säkert.

Kontakt
Oliver Hofmann, Head of PR & Communications
+46 768 786 163

[email protected]

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.