Novartis växlar upp inom kommunikation med ny chef för Sverige

| 9 juni, 2021 | 0 kommentarer

Novartis har rekryterat Cecilia Ungerstedt som ny Head of Communications i Sverige. Cecilia som har lång erfarenhet från kommunikation inom hälsoområdet kommer närmast från Reform Society där hon haft huvudansvar för klienterna inom hälso- och sjukvårdsområdet och för uppbyggnaden av det Nordiska erbjudandet inom samma område.

– Vi är mycket glada att Cecilia har valt att komma till Novartis. I en tid där frågor kring hälsa- och sjukvård engagerar en bredare målgrupp och där stora utvecklingssteg tas med nya behandlingsmetoder är det viktigt att vi når ut och kommunicerar mer öppet i samhället. Vi vill på så vis bidra till att skapa en ökad kunskap om vad läkemedelsbranchen, tillsammans med vården och beslutsfattarna, bidrar med i svensk sjuk- och hälsovård. Vi ser fram emot att välkomna Cecilia till oss, säger Niclas Reutersten, Country Manager, Sverige.

Cecilia har en bakgrund som medicinsk forskare med en doktorsexamen i neuroimmunologi och kombinationen av hennes kompetenser inom medicin och kommunikation passar väl in i Novartis position och ambition att ligga i framkant när det gäller utveckling av innovativa behandlingar inom sjukdomar med stora medicinska behov.

Cecilia Ungerstedt tillträder som som Head of Communications på Novartis Sverige den 1 augusti 2021, och i samband med det återgår Bengtåke Wahlberg till rollen som Head of Corporate Affairs Communications Nordic.

För mer information, kontakta:
Niclas Reutersten, +46 708 893189
Niclas.reutersten[email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *