Nowo öppnar sin plattform för Sparbanken Syds kunder

| 15 juli, 2022 | 0 kommentarer

Det svenska fintechbolaget Nowonomics (Nowo) som har som mål att göra privat sparande till pensionen både enklare och roligare öppnar nu upp sin plattform för Sparbanken Syds kunder. Sedan tidigare är Nowos plattform öppen för följande bankers kunder: Nordea, Swedbank, SEB, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar Bank, ICA Banken och Skandiabanken.

Från den 15 juli så öppnar Nowo sin plattform för kunder hos Sparbanken Syd. 

  • Vi säger välkomna till kunder i Sparbanken Syd. Med Nowo får ni nu möjligheten att spara privat till pensionen varje gång ni handlar med ert vanliga bankkort. Vår övertygelse är att sparande som är enkelt och som bryts ned till hanterbara summor är bättre än att spara över sin förmåga med en piska mot ryggen. Ett enkelt sparande som blir av. Steg för steg så kommer man att bygga sin framtida ekonomi. Det enda som krävs är regelbundenhet och långsiktighet, så ta stegen mot ditt mål men se till att ta stegen. Säger Rutger Selin, VD på Nowo. 

Nowo har i dagsläget cirka 72 000 medlemmar som öppnat konto och påbörjat ett sparande. Q2 2022 var Bolagets mest framgångsrika kvartal vad gäller initierade spartransaktioner. Drygt 2,4 miljoner spartransaktioner initierades vilket är cirka 13 % fler än det tidigare rekordkvartalet som var Q1 2022.

För mer information, kontakta:
Rutger Selin, VD Nowonomics AB (publ), telefon + 46 70 931 64 28, mail [email protected]

Om Nowonomics AB (publ)
Nowo, Nowonomics AB (publ), föddes ur en frustration om att människor bekymrar sig om sin levnadsstandard när de blir pensionärer. Ett steg i taget hjälper vi våra medlemmar att trygga sin framtid medan de kan fortsätta leva precis som de gör idag.

Nowo har som mål att främja sparande inför pensionen och utvecklar därför egna verktyg och lösningar tillsammans med våra samarbetspartners för att förenkla, utbilda och hjälpa våra medlemmar att få en bättre ekonomisk situation.

Bolagets Mentor är Aktieinvest FK AB som nås på [email protected] eller tel: +46 739 496 250

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.