NRC Group Sverige vinner utförandeentreprenad för 95 miljoner kronor

| 17 juni, 2021 | 0 kommentarer

NRC Group Sverige har blivit tilldelade en utförandeentreprenad för BEST-arbeten på Ådalsbanan, med kontraktsvärde på 95 miljoner kronor. ”Det känns som ett både roligt och hedersvärt projekt för oss!”, säger Bengt Svanberg, Affärsområdeschef Projekt.

Objektet avser utförande av BEST-arbeten på Ådalsbanan, sträckan Sundsvall-Birsta-Timrå och Tunadalsspåret, befintligt spår- och nybyggnadsdel i Maland. Arbetet startar under sommaren och skall vara klart under sommaren 2024. Kontraktsvärdet är ca 95 miljoner och beställare är Trafikverket. 

”Det känns som ett både roligt och hedersvärt projekt för oss!”, säger Bengt Svanberg, Affärsområdeschef Projekt. ”I och med att Ådalsbanan idag fungerar som förbindelse mellan Botniabanan och Ostkustbanan, så är det en viktig sträcka för en fungerande infrastruktur i norra Sverige.”

 

Nu väntar sedvanliga 10 dagar innan kontraktet träder i kraft.

För mer information

Robert Röder, Vd NRC Group Sverige

[email protected]+4670 285 29 29

Om NRC Group

NRC Group är den ledande järnvägsinfrastrukturen i Norden med mer än 2 000 yrkesverksamma i Norge, Finland och Sverige. Företaget skapar infrastruktur som går bortom dagens och morgondagens krav och erbjuder ett komplett utbud av tjänster under livscykeln för transportinfrastrukturen. Tjänsterna inkluderar markarbete, banarbete, säkerhets-, el-, telekom- och signalsystem samt miljötjänster som avveckling och återvinning.

NRC Group har haft en betydande tillväxt sedan starten 2011 och har en omsättning på cirka 6 miljarder NOK. NRC Group, med huvudkontor beläget i Lysaker, Oslo, är noterat på Oslo Börs under ticker ”NRC”. Företagets verkställande direktör är Henning Olsen.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *