Connect with us

Marknadsnyheter

Nu finns möjligheten att renovera köket digitalt – Ytopi visar de 5 enkla stegen till ditt drömkök

Published

on

Med ett par enkla klick kan du nu med hjälp av Ytopis hemsida måttbeställa ett helt nytt kök, utan att behöva byta ut den befintliga stommen. Åtaliga valmöjligheter i färg, struktur och beslag, men bäst av allt är att Ytopi är kompatibelt med alla befintliga kök på marknaden.  

Ytopi är en lek med orden ”utopi” – önskan om den perfekta platsen i kombination med ”ytan”, så som kulörer och material. Men Ytopi är så mycket mer än de perfekta ytorna, luckornas utseende eller bänkskivans material.

Passionen som grundar sig i skandinavisk design, kvalitet och funktion. Med nya måttanpassade köksluckor, bänkskivor och beslag förvandlar Ytopi det befintliga köket till en personlig designdröm – kom igång med dessa 5 enkla steg.

Steg 1

Gå först in på ytopi.se för att därefter klicka dig vidare på ”Bygg ditt kök” högst upp i det högra hörnet.

Steg 2

Här kommer du få olika valmöjligheter. Först väljer du kollektion och därefter önskat färgutförande. 

Steg 3

I det andra steget väljer du lådtyp. 
Därefter visas en bred portfolio av valbart beslag.

Steg 4

För att Ytopi enklare ska göra en kostnadsestimering, klickar du in ungefärlig storlek på ditt kök i steg 4. 
Här går det även att välja till bänkskiva eller nya skåpstommar. Detta är helt valfritt och i många fall ej nödvändigt. 

Steg 5

I steg 5 får du se en överblick av valen du klickat i samt en sida där kontaktinformation ska anges. Genom detta kontaktar du en av Ytopis köksdesigners för ett kostnadsfritt första möte.

Litet kök

Slät: 41 901 kr
Ram: 47 322 kr
Natur: 41 286 kr

Priset är inklusive köksluckor/lådor/utdrag, täcksidor, sockel och passbitar. Kostnad för eventuell lådinredning, beslag, bänkskiva, vitvaror, frakt och montage tillkommer.

Mellan kök

Slät: 54 736 kr
Ram: 62 187 kr
Natur: 55 266 kr

Priset är inklusive köksluckor/lådor/utdrag, täcksidor, sockel och passbitar. Kostnad för eventuell lådinredning, beslag, bänkskiva, vitvaror, frakt och montage tillkommer.

Stort kök

Slät: 87 438 kr
Ram: 99 907 kr
Natur: 83 161 kr

Priset är inklusive köksluckor/lådor/utdrag, täcksidor, sockel och passbitar. Kostnad för eventuell lådinredning, beslag, bänkskiva, vitvaror, frakt och montage tillkommer.

Material

Ytopi har ett stort utbud av svensktillverkade köksluckor. Luckorna finns i tre olika utföranden; slät lackad lucka, lackad lucka med ram och kantlistad laminat. 

Beslagen är handplockade från olika leverantörer såsom Buster+Punch och Habo Selection. De håller alla en mycket hög kvalitet och har en design som sticker ut.

Sortimentet av bänkskivor har en bredd i både design och pris. De är utvalda med omsorg för att passa tillsammans med alla Ytopis kulörer på köksluckor. Välj mellan laminat, trä, granitkeramik, silestone och terrazzo.

För mer information eller bokning av intervjuer kontakta leo@ekpr.com

För bilder och utlån av produkter, vänligen kontakta:

EKPR & Kommunikation │Telefon: 08-667 22 06 │E-mail: info@ekpr.com
Högupplösta bilder: https://ekpr.presscloud.com/digitalshowroom/#/gallery

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

Gå inte vilse på vägen – Grävkurs den 24 april i Stockholm

Published

on

By

En heldagsutbildning som riktar sig till både reportrar och arbetsledare. Kursen ger tips och verktyg för att jobba mer effektivt och strukturerat med gräv.

 • Vi går igenom grävprocessens olika faser och varför det är viktigt att inte bara rusa in i researchen.
 • Vi visar hur man kan jobba med idén och ta grävprojektet i mål – varje gång.
 •  Vi djupdyker i reporterns och arbetsledarens olika roller och arbetsuppgifter, och visar hur ett sammansvetsat team får bättre resultat.
 •  Kursen inkluderar workshops där deltagarna får spåna fram konkreta lösningar för just sin arbetsplats. Målet är att deltagarna ska komma hem med en grund till en grävplan för sin redaktion.

Kursledare: Jessica Ziegerer & Emma Johansson

Bra att veta 

 • Tid: 9–15
 • Plats: Helio Slussen
 • Kursen är kostnadsfri
 • Deltagare står själva för resa, lunch och eventuellt boende.
 • Vi uppmanar redaktioner att skicka en reporter och en arbetsledare för bästa resultat.  Ansök separat och skriv i din ansökan vem du söker tillsammans med.
 • Några ord om höstens kurs:

  ”Konkreta tips och roligt med exempel. Bra upplägg med arbetsledare och reporter tillsammans på kursen”

  ”Jag fick inspiration för att på riktigt dra igång ett strukturerat arbete med gräv”

  ”Jag och min arbetsledare fick ut väldigt många konkreta idéer under de diskussioner vi hade under kursen.”

Läs mer och sök här!

 

Continue Reading

Marknadsnyheter

Paulina Brandberg har tagit emot delbetänkande från Delegationen mot arbetslivskriminalitet

Published

on

By

Jämställdhets- och biträdande arbetsmarknadsminister Paulina Brandberg har tagit emot det tredje delbetänkandet från Delegationen mot arbetslivskriminalitet. I sitt tredje delbetänkande konstaterar delegationen bland annat att den strategiska styrningen av arbetet måste stärkas och att skyddet mot arbetskraftsexploatering brister i Sverige. Delegationen betonar den centrala roll arbetsmarknadens parter har för att motverka arbetslivskriminaliteten.

– Regeringen ser mycket allvarligt på att människor blir utnyttjade på den svenska arbetsmarknaden. Den ofta gränsöverskridande arbetslivskriminaliteten skapar stor otrygghet, snedvrider konkurrensen och är en del av den kriminella ekonomin. Jag ser särskilt fram emot att ta del av delegationens förslag om hur myndighetssamverkan mot arbetslivskriminalitet kan stärkas, säger jämställdhets- och biträdande arbetsmarknadsminister Paulina Brandberg.

Delegationen mot arbetslivskriminalitet tillsattes 2021 och leds av Ola Pettersson. 2022 beslutade regeringen om tilläggsdirektiv till delegationen. Genom tilläggsdirektiven fick delegationen i uppdrag att utreda förutsättningarna för en myndighetsgemensam tipsfunktion för arbetslivskriminalitet och lämna nödvändiga författningsförslag.

Kontakt
Emelie Franzén
Pressekreterare hos jämställdhets- och biträdande arbetsmarknadsminister Paulina Brandberg
076-771 09 51
emelie.franzen@regeringskansliet.se

Continue Reading

Marknadsnyheter

Viktig milstolpe för OXC-201 – patentet godkänt i Japan

Published

on

By

Patentet för OXC-201, Oxcias potentiellt banbrytande tillvägagångssätt för behandling av IPF (idiopatisk lungfibros), har nyligen blivit godkänt i Japan. Det är det första land patentet blivit godkänt i och en mycket viktig milstolpe. Japan och Asien generellt är centrala marknader för OXC-201. Asien uppskattas ha det största antalet sjukdomsfall av lungfibros i världen.

Ytterligare nationella och regionala patentansökningar är under granskning i USA, Europa (EPO – Europeiska patentorganisationen) Kina och Kanada.

Som kommunicerats tidigare, tilldelade EIC (European Innovation Council) i början av 2023 Oxcia AB ett bidrag på 2,5 miljoner euro inom EIC-Transition programmet för nästa fas av utvecklingen av OXC-201.
 

Om OXC-201

OXC-201 är en småmolekylär hämmare av OGG1. Genom att rikta in sig på DNA-reparationsenzymet OGG1 (8-oxo guanin DNA-glykosylas-1), hämmar OXC-201 bindning av OGG1 till DNA och därigenom moduleringen av gentranskription. OGG1 spelar en betydande roll i modulering av inflammation och fibrogenes; genetisk nedreglering eller kemisk hämning av OGG1 har visat sig skydda mot inflammation och fibros i flera experimentella sjukdomsmodeller.

 

För mer information vänligen kontakta:

 

Christina Kalderén, Pre-clinical Director

Email: christina.kalderen@oxcia.com
 

Eller:
 

Ulrika Warpman Berglund, CEO

Email: ulrika.warpmanberglund@oxcia.com

 

Kort om Oxcia AB

Oxcia AB bedriver nydanande forskning genom sitt unika sätt att utnyttja oxidativa DNA-skador och DNA Damage response(1) och på så sätt utveckla nya säkra behandlingar för patienter som lider av cancer eller kronisk inflammation. Oxcia har för närvarande två läkemedelskandidater, båda med potential att bli first-in-class läkemedel. OXC-101 befinner sig i tidig klinisk utveckling mot solida och hematologiska cancrar. OXC-201 utvecklas mot inflammations- och fibrosrelaterade sjukdomar, såsom lungfibros och allergisk astma, och befinner sig i preklinisk fas.

(Note (1): DNA Damage Response, DDR– kroppens processer för att på olika sätt reparera de skador som uppstår på DNA)

 

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.