Nu kan fansen önska artister till Grönan i unikt samarbete med Spotify

| 7 oktober, 2021 | 0 kommentarer

Konserterna kommer tillbaka till Gröna Lund sommaren 2022! I ett unikt samarbete med Spotify låter nu Gröna Lund alla musikfans komma med önskemål på vilka artister de vill se till konsertsommaren 2022, baserat på sina egna Spotify-lyssningar.

Den 27 september 2019 stängde Miriam Bryant Gröna Lunds konsertsommar. Sedan dess har tivolits historiska konsertscener stått tysta och tomma. Men till sommaren 2022 är livemusiken äntligen tillbaka! Just nu pågår ett febrilt arbete med att fylla sommarens line-up och för att få hjälp med förslag till artistlistan inför konsertrevanschen har Gröna Lund inlett ett samarbete med Spotify. På den helt nya kampanjsajten Gronalund.withspotify.com ansluter man till sitt Spotifykonto, där ens egna toppartister kommer upp. Spotify utgår från dina mest spelade artister samt genres och gör en kombinerad analys av dessa för att sedan ta fram ett resultat. Via kampanjsajten skickar man sedan in tipsen till Gröna Lund. Och har man tur kanske Gröna Lund bokar just en av dina favoritartister till konsertsommaren 2022.

Gröna Lunds konserter brukar alltid ha en bredd, det ska finnas något för alla. Därför ska det bli riktigt spännande att se vad vi får in för tips från Spotify-lyssnarna. Vi är otroligt taggade på att göra en rejäl konsertrevansch nästa år. Grönan Live 2022 ska bli en konsertsommar man sent kommer att glömma, säger Johan Tidstrand, programchef på Gröna Lund.

Vi är glada över att vara med och möjliggöra den här unika möjligheten för fans att vara med och bidra till konsertsommaren på Gröna Lund! Förhoppningsvis får vi se helt nya stjärnskott på scenen tack vare samarbetet, så in och tipsa om dina topp-artister redan nu, säger Peter Myhrman, tf Nordenchef på Spotify.
 

Redan köpta Gröna Kort för 2020 kommer att vara giltiga för konserterna 2022. Mer information om hur man bokar biljetter eller vilka artister som kommer spela på Gröna Lund 2022 avslöjas allteftersom under senhösten och våren.

Annika Troselius
Informationschef
Gröna Lunds Tivoli
0708-58 00 50
[email protected]

För pressbilder besök Gröna Lunds bildbank:http://mediabank.parksandresorts.com/search?categoryidpath=gronalund:127

 

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och ingår i temaparkskoncernen Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin, tillsammans med Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Tivolit har 30 attraktioner och sex restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Gröna Lund bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans, barnunderhållning mm. 2019 hade tivolit ca 1600 anställda under säsongen och över 1,6 miljoner besökare, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *