Nu kan företag samla sin personal i global lönefunktion

| 4 juli, 2022 | 0 kommentarer

Deel är ett av de första bolagen i världens som erbjuder möjligheten att konsolidera hela personalstyrkan i en global lönefunktion. Med hela teamets uppgifter samlade på ett ställe blir det lättare att fatta datadrivna beslut och att hålla koll på de regionala skillnaderna i exempelvis pension-, eller socialförsäkringssystem.

– Vi tar ytterligare steg för att underlätta tillväxten för företag, säger Daniel Eisenberg, Sverigechef för Deel.

Företag som jobbar med globala team har traditionellt varit tvungna att jobba med flera system för löneutbetalningar. Det har varit svåradministrerat, fragmenterat, långsamt och dyrt.

Därför lanserar Deel en Global Payroll-produkt för företag med anställda i flera länder som vill kombinera flera regionala lönesystem till en enkel, global plattform. Med tillskottet av Global Payroll i Deels produktserie kan företag administrera löner för hela sin personalstyrka via Deel.

– Vi märker en enorm efterfrågan av våra tjänster i Sverige, och det här kommer ytterligare öka incitamentet för svenska företag med globala ambitioner att ansluta sig till Deel, säger Daniel Eisenberg.

Säg att du är CFO för ett företag med fyra dotterbolag i olika länder. Det betyder att du förmodligen använder fyra olika regionala löneleverantörer för att betala ditt team, var och en med sin egen programvara, sitt eget gränssnitt, egna processer och datarapporter. Allt detta gör det svårt att analysera data, ökar risken för fel, och adderar betydande driftskostnader, tid och komplexitet till de löpande löneutbetalningarna, varje månad.

– Vi vill att företag ska kunna anställa vem som helst, var som helst. Med detta verktyg tar vi ytterligare steg för att underlätta tillvaron och tillväxten för företag, säger Daniel Eisenberg.

Till dags dato har Deel hjälpt över 8000 företag i 150 länder att onboarda och betala sina anställda var som helst i världen. Med Deels Global Payroll-lösning kan företag nu använda en plattform för att hantera löner på över 90 platser med endast en instrumentpanel, en process, och en rapport. Med några få klick kan man granska anställdas löner, skatter och förmånsavdrag. Dessutom görs justeringar på några sekunder, och utbetalningar till det globala teamet sköts med en enda faktura. I kombination med Deels beprövade löneexpertis, ledande efterlevnad av lokal arbetsrätt, och HR-verktyg, ger detta kraftfulla verktyg företag den första allt-i-ett-lösningen för att utöka och betala sitt globala team.

Deels nya Global Payroll-produkt hjälper bland annat företag att:

• Samla hela sin personalstyrka i en plattform med en global översikt över lönedata

• Få intern efterlevnad och löneexpertis, plus dedikerad support dygnet runt

• Eliminera fel och minska manuellt arbete med Deels inbyggda HR- och redovisningsintegrationer

Läs mer: https://www.letsdeel.com/global-payroll-v2

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.