Ny förvaltningschef till Kultur- och fritidsförvaltningen

| 22 juni, 2021 | 0 kommentarer

Kommunstyrelsen beslutade i dag den 22 juni att utse Anna Reinhardt till ny förvaltningschef för Kultur- och fritidsförvaltningen. 

Anna Reinhardt kommer närmast från Ale kommun där hon är sektorchef för Sektor kultur och fritid. Anna har dessförinnan arbetat i ledande befattningar inom fritid- och föreningsområdet i Uddevalla kommun.

Det känns jätteroligt att få komma till Varberg och vara med och bidra i den fortsatta utvecklingen. Jag har länge haft positiva bilder av Varberg och er utvecklingsresa. De bilderna har förstärkts under rekryteringen, säger Anna Reinhardt, tillträdande förvaltningschef.

Anna tillträder den 1 oktober. Martin Josander, VD för Arena Varberg, kommer fram till dess vara tillförordnad förvaltningschef.  

Carl Bartler om rekryteringen

– Vi hälsar Anna varmt välkommen till Varberg. Hon är med sin kompetens, erfarenhet och energi den chef vi har sökt till rollen som förvaltningschef och hon blir ett bra tillskott i kommunens koncernledningsgrupp. Anna blir en viktig person i vårt fortsatta arbete med att tillsammans med övriga delar av kommunens verksamheter skapa ett attraktivt utbud av aktiviteter för våra invånare, föreningar, besökare och näringsliv i vårt växande Varberg, säger Carl Bartler, kommundirektör.

Kort om Anna

Anna är 46 år, bosatt i Uddevalla tillsammans med man och två barn, 16 och 20 år gamla. Anna har en naturvetenskaplig magisterexamen från Linnéuniversitetet.

Carl Bartler, kommundirektör
E-post: [email protected]
Telefon: 073-032 23 23

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *