Ny säsong av populära podden Fråga Agnes Wold i P4

| 5 oktober, 2021 | 0 kommentarer

Nej. Nej. Nej. Du kan inte boosta ditt immunförsvar, sa Agnes Wold i första säsongen av podden Fråga Agnes Wold och lyssnarreaktionerna blev enorma. Den 5 oktober släpper P4 en ny säsong i Sveriges Radio Play. Tillsammans med radioprofilen Christer Lundberg tar hon sig an frågor om allt från bakterier till döden.


Tillsammans med radioprofilen Christer Lundberg tar Agnes Wold död på hälsomyter och svarar på frågor från lyssnarna i säsong två av Fråga Agnes Wold i P4. Foto: Meddi

Tarmen, bantning, barnuppfostran och klimakteriet blev några av de mest lyssnade ämnena under första säsongen av Fråga Agnes Wold. Den 5 oktober släpper P4 en ny säsong där den kontroversiella professorn ger svar på lyssnarnas frågor om kroppen och tar kål på våra vanligaste hälsomyter.

– Bakterierna tycks ligga i topp för intresset vilket ju är kul för en bakteriolog. Men även gener kontra miljö, varför man blir rynkig och vaknar på natten när man blir äldre och varför vi inte lever för evigt, kommer att skärskådas, säger Agnes Wold.

Överläkaren, forskaren och professorn i klinisk bakteriologi Agnes Wold är specialiserad på tarmens bakterieflora och dess interaktion med immunsystemet och är även känd för sin drastiska ton, tydlighet och humor. Tillsammans med Christer Lundberg låter hon publiken vara med och utforma innehållet i denna populära fråga-svar-podd som nu går in på sin andra säsong.

Podden Fråga Agnes Wold släpps i Sveriges Radio Play tisdag den 5 oktober med ett nytt avsnitt i veckan.

Pressbild: https://sverigesradio.se/Diverse/AppData/Isidor/Files/1191/a06153cc-0196-49a4-8990-755754604128.jpg
Foto: Meddi

Vid frågor vänligen kontakta:

Hanna Andersson, producent
[email protected]
073-712 48 73

Susanna Mörner, pressansvarig
[email protected]
070-083 97 37

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *