Nyhet från 19 Crimes kombinerar det bästa av två värld a r – vin med inslag av kallbryggt kaffe

| 7 april, 2021 | 0 kommentarer

Med innovation som drivkraft och en banbrytande historia, har 19 Crimes snabbt växt till ett av Australiens mest beundrade vinvarumärke. Nu fortsätter de tänja gränserna inom den traditionella vinvärlden med nyheten 19 Crimes The Deported – ett rött vin med inslag av kallbryggt kaffe. Vinet finns tillgängligt via Systembolagets beställningssortiment från och med 7:e April. 

19 Crimes är en serie viner som inspirerats av de 19 brott som under 1700-1800 talet förvandlade brittiska brottslingar till kolonisatörer. Den som gjort sig skyldig till ett av dessa brott kunde undgå dödsstraff genom att istället deporteras till Australien – en resa som få överlevde. 19Crimesviner berättar historierna bakom de brottslingar som fick en andra chans och vinerna har lika mycket karaktär som de legendarer som pryder flaskorna.
 

En smakresa för både vin- och kaffeentusiaster 

19CrimesTheDeportedsvarar på en växande trend inomfusion produkteroch bjuder på en särskild smakresa för både vin- och kaffeentusiaster. Vinet består av en blandning röda druvor från Australien med ett tillskott av kallbryggt kaffe gjort på 100%Arabicabönor, en kombination som resulterar i en fyllig och rund smak av röda vinbär, choklad med eleganta toner av kaffe.
 

Vinet kan avnjutas för sig själv, men passar även utmärkt till maträtter med toner av choklad och kaffe. Låt ett par kaffebönor koka med i köttfärsgrytan, ellerrödvinssåsen, och blanda ner en bit mörk choklad för att ta vinmatchningen till en ny nivå. 

 

Ett vin som talar för sig själv 

19Crimeshar tagit vinvärlden med storm tack vare sina etiketter som kommer till liv genomaugumentedreality. MedappenLivingWineLabelskan konsumenter se och höra TheDeportedoch resterande viner i 19Crimesportfölj själv berätta om vinets karaktär.

19 Crimes The Deported
750 ml | 13% | Artikelnr: 51509 | Pris: 119 kr

Contact:

Sofie Peters
Brand Manager
[email protected]

Treasury Wine Estates producerar internationellt storsäljande vinvarumärken som Beringer, Penfolds, Lindemans, Wolf Blass, Rosemount, Wynns Coonawarrra Estate och Castello di Gabbiano. Portföljen innehåller även lokala prestigeviner som Stags’ Leap, St Clemant och Etude i Kaliforninen samt Seppelt, Coldstream Hills och Devil’s Lair i Australien. Företaget producerar årligen 35 miljoner lådor vin från totalt 12 000 hektar vinodlingar. Treasury Wine Estates har över 4 000 anställda i 12 länder och omsätter 2 miljarder AUD.

www.tweglobal.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *