Nyheter från Tillväxt nr 3, 2021.

| 23 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Älskar matlagning över öppen eld 

Den erfarne krögaren Niklas Ekstedt älskar att laga mat över öppen eld. På sin restaurang Ekstedt mitt i Stockholm är det matlagning över öppen eld som gäller. Det är barndomen i byn Järpen med dess kringliggande fjäll och skogar som numera ger honom inspiration när han skapar sina menyer.
Läs mer på sid 16»

 

Ökat intresse för gröna utbildningar

Redan vid den preliminära gymnasietintagningen under förra våren ökade intresset för gröna utbildningar. Det berättar Sofie Alvarsson, rektor för Gamlebygymnasiet. Det stora intresset kvarstår och just Gamlebygymnasiet har i år fler förstahandssökande än på mycket länge.
Läs mer på sid 6»

 

Väderstad är ett bra exempel på skalbarhet

Skalbarhet är en viktig faktor för den som ska lyckas med sitt entreprenörskap. Inom svenskt lantbruk finns det flera exempel på företag som klarat att växa. Väderstad AB är ett av dessa. Läs om familjegården i Östergötland som blev ett av världens ledande föregtag inom sådd och jordbearbetning.
Läs mer på sid 22»

 

Familjen Dahlbergs vedfabrik en av landets största

Dahlbergs Skogsvård AB i Jämtland är en av landets största röjningsfirmor. Företaget har också en av Sveriges största och mest moderna ”vedfabriker”. Den täcker en yta motsvarande 700 kvadratmeter och levererar björkved till både privatpersoner och företag.
Läs mer på sid 28»

 

Rolf Åttingsberg, ansvarig utgivare av tidningen Tillväxt, 08-701 00 63
e-post: [email protected]

 

————————————————————-
 

Till tidningen Tillväxts pressrum»

 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *