Nytt steg i vår tillväxt; Kontinuerliga leveranser till Indien

| 5 oktober, 2021 | 0 kommentarer

Nexam Chemical har inom ramen för samarbetet med DIAB ökat orderingången till Indien. En initial order om ca 1,5 miljoner SEK under våren, har nu följts av ordrar om ca SEK 10 miljoner. Leveranserna kommer främst ske under slutet av innevarande år, men vissa delar kommer att levereras under början av 2022.

”Våra framgångar på PET-skumsområdet fortsätter stärka vår geografiska plattform. Det är glädjande och stärker vår konkurrenskraft globalt. Ambitionen är att via framgångar inom PET-skumsområdet fortsätta växa i regionen”. Säger Tomas Eriksson försäljningschef i Nexam Chemical.

För mer information, kontakta:

Johan Arvidsson, VD, +46-708 97 44 39, [email protected] 

Om Nexam Chemical

Nexam Chemical utvecklar teknologi och produkter som gör det möjligt att kostnadseffektivt och med bibehållen produktionsteknik avsevärt förbättra tillverkningsprocess och egenskaper hos de flesta typer av plaster. Till de egenskaper som förbättras hör bland andra styrka, seghet, temperaturtålighet, kemikalieresistens och livslängd. De förbättrade egenskaperna gör det i sin tur möjligt att ersätta metaller och andra, ofta tyngre och dyrare konstruktionsmaterial inom en rad olika tillämpningsområden. Även i applikationer där plast redan används förbättras tillverkningsprocess, minskar materialanvändning och möjliggörs användningen av mer miljövänliga alternativ. Exempel på kommersiella applikationer: rörtillverkning, skumtillverkning och högprestandaplaster. Mer information om verksamheten finns på www.nexamchemical.com. Bolagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB. FNCA Sweden AB kan nås på [email protected] samt per telefon på 08-528 00 399.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *