OptiGroup förvärvar Kapkem Oy i Finland

| 30 november, 2020 | 0 kommentarer

OptiGroup tillkännager idag förvärvet av Kapkem Oy inom affärsområdet Facility, Safety & Foodservice. Det förvärvade bolaget är en finländsk fullservicegrossist av städ- och hygien produkter till serviceföretag och offentlig sektor. Kapkem Oy, med bas på finska västkusten, kommer bli en del av VeliMark.

Genom förvärvet stärker affärsområdet Facility, Safety & Foodservice ytterligare sin nordiska ställning inom försörjningslösningar av facility management produkter.

För ytterligare information, kontakta:
Perttu Levijärvi, Verkställande direktör, VeliMark Oy, Tel +358 40 5501419
Stefan Sikander, Corporate Communication Director, OptiGroup, Tel. +46 706 404684

Om OptiGroup
OptiGroup, med en nettoomsättning på 1,0 miljarder EUR under 2019 och 1 600 anställda, är en ledande europeisk distributionskoncern som erbjuder anpassade försörjningslösningar till B2B-kunder. Bolagen inom OptiGroup specialiserar sig på att förse aktörer främst inom städ & facility management, hotell & restaurang, hälso- & sjukvård, tillverkande industrier och den grafiska sektorn med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *