OptiGroup förvärvar SG Verpakkingen i Nederländerna

| 1 september, 2022 | 0 kommentarer

OptiGroup har förvärvat 100% av bolaget SG Verpakkingen i Nederländerna. Förvärvet innebär att affärsområdet Packaging ytterligare befäster sin position i Benelux. Köpeskillingen har inte offentliggjorts.

SG Verpakkingen tillhandahåller ett brett utbud av förpackningsmaterial och skräddarsydda förpackningslösningar till kunder främst inom den professionella flyttbranschen. Målet är att fortsätta utveckla SG Verpakkingen som en helägd verksamhet och stärka kunderbjudandet

För ytterligare information, kontakta:
Hans Houtappels, Vd för Koemans Verpakkingen, Tel. +31 651317875
Stefan Sikander, Corporate Communication Director, OptiGroup, +46 706 404684

Om OptiGroup
OptiGroup, med en nettoomsättning på cirka 1,4 miljarder EUR och 2 000 anställda, är en ledande europeisk distributionskoncern. Bolagen inom OptiGroup förser mer än 105 000 B2B-kunder främst inom städ & facility management, hotell & restaurang, hälso- & sjukvård, tillverkande industri och den grafiska sektorn med produkter och kundanpassade försörjningslösningar som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. OptiGroups huvudkontor ligger i Göteborg. För mer information, besök www.optigroup.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.