OssDsign meddelar att SEB Equities inleder bevakning av bolaget

| 8 juni, 2022 | 0 kommentarer

Uppsala, 8 juni, 2022. OssDsign AB (publ.) meddelar idag att man har engagerat Skandinaviska Enskilda Banken (publ) (SEB) för att producera löpande analysrapporter av bolaget. Avsikten är att öka OssDsigns synlighet på kapitalmarknaden och möjliggöra för såväl investerare som andra intressenter att bilda sig en bättre och mer initierad uppfattning om bolagets verksamhet.

”Vi är glada att kunna meddela att SEB, en av Nordens mest välrenommerade affärsbanker, har inlett bevakning av OssDsign. Detta kommer att öka vår synlighet på kapitalmarknaden ytterligare”,  säger Morten Henneveld, vd för OssDsign.

Besök https://research.sebgroup.com/corporate/reports/114951 för att läsa SEB:s inledande analys av OssDsign.

För mer information, vänligen kontakta:

Morten Henneveld, vd, OssDsign AB

Tel: +46 73 382 43 90, email: [email protected]

Certified Adviser:

Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank AB. Kontaktuppgifter: Erik Penser Bank AB, Box 7405, 103 91 Stockholm, tel: +46 (0)8-463 80 00, email: [email protected]

Om OssDsign

OssDsign är en utvecklare och global leverantör av nästa generations benersättningsprodukter. Baserat på banbrytande materialvetenskap utvecklar och marknadsför företaget produkter som stöder kroppens egen läkningsförmåga och därmed förbättrar det kliniska resultatet inom ett brett spektrum av ortopediska områden med stora medicinska behov. Med en produktportfölj som består av patientspecifika implantat för kranieoperationer och en standardiserad syntetisk bengraft för ryggradskirurgi ger OssDsign patienterna det liv de förtjänar tillbaka. Företaget har en stark kommersiell närvaro i USA, Europa och utvalda asiatiska länder. OssDsigns aktie handlas på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm.

 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.