P CAPITAL OFFENTLIGGÖR SUBSTANSVÄRDE FÖR PROVENTUS CAPITAL PARTNERS ALPHA

| 9 april, 2021 | 0 kommentarer

Pressmeddelande

P Capital offentliggör idag att substansvärdet för Proventus Capital Partners Alphas vinst- och kapitalandelsbevis uppgick till 807 380 kronor per andel vid marknadens stängning 31 mars 2021.

Den 16 april 2021 sker en utbetalning av löpande avkastning på 22 080 kronor per vinst- och kapitalandelsbevis. Den 30 april 2021 sker en amortering om 55 000 kronor per vinst- och kapitalandelsbevis.

Tillgångarna i Proventus Capital Partners Alpha består till 100 procent av privata företagslån.

Under kvartalet återbetalades ett privat företagslån till fullo.

P Capital är en aktiv kreditinvesterare och långivare till bolag i Nord- och Västeuropa i behov av kapital för expansion, förvärvsfinansiering, omstruktureringar och refinansiering. P Capital genomför också investeringar i noterade företagsobligationer. P Capital totala till­gångar i fonderna uppgår till 2.5 miljarder euro och förvaltas av P Capital Partners AB, som ägs av företagsledningen. Proventus AB som har grundats och ägs av Robert Weil, är en av de största investerarna i P Capitals fonder. Proventus Capital Partners Alphas vinst- och kapitalandelsbevis är utgivna av Proventus Capital Partners Alpha AB (publ) och är noterade på Miscellaneous Nordic AIF Sweden-segmentet under Main Regulated vid NGM i Stockholm. Antalet innehavare uppgår till drygt 20.

Daniel Sachs
VD P Capital
Telefon: 08 723 31 00

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *