På fredag öppnar Bastard Burgers i Väla

| 17 augusti, 2022 | 0 kommentarer

Tidigare under sommaren slog norrländska Bastard Burgers upp dörrarna för den andra restaurangen i Helsingborgsområdet och nu på fredag den 19:e augusti klockan 11 är det premiär för den tredje restaurangen i staden.

Den nya restaurangen ligger i shoppingcentret Väla som under våren utsågs till Best Shopping Center 2022 av NCSC. Restaurangen är 175 kvadratmeter stor och har plats för cirka 70 gäster inomhus och ytterligare platser utomhus på en trevlig uteservering när vädret tillåter. Björn Havden, Chief Expansion Officer på Bastard Burgers berättar:

– Det känns roligt att vi stärker närvaron i Helsingborg genom etableringen på Väla. Det är bra tajming då Väla nyligen utsågs till Best Shopping Center 2022 och att vår restaurang i city, som vi öppnade under mitt av juli, varit uppskattad, säger Björn Havden, Chief Expansion Officer på Bastard Burgers.

Bastard Burgers serveras smash burgers gjorda på svenskt nötkött, handgjorda shakes och erbjuder även Sveriges största utbud av veganska burgare. Restaurangen i Väla följer samma välkända streetfoodkoncept som kedjans övriga restauranger och serverar burgare från måndag till söndag och från lunch till middag.

Restaurangen har öppet måndag – torsdag kl 11–20, fredag kl 11–21, lördag kl 12–21 och söndag kl 12–20.

Bastard Burgers, Helsingborg Väla
Adress: Marknadsvägen 9, 254 69 Ödåkra
Fastighetsägare Skandia Fastigheter.

Vid frågor kontakta:
Annika Elworth
Marketing Communications Manager, Bastard Burgers

[email protected]

Bastard Burgers är en snabbt växande streetfoodkedja från Norrland. Här serveras prisbelönta hamburgare och ett av Sveriges största veganska utbud. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms. Inspirationen hämtas från New York och kvaliteten kommer från Norrland. Välkommen!

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.