Parisa Höglund till Det politiska spelet

| 25 mars, 2021 | 0 kommentarer

Parisa Höglund är ny programledare för succépodden Det politiska spelet. Hon tar över efter Henrik Torehammar som har lett podden i över sex år. Parisa Höglund har arbetat i många år som producent och programledare på P1-morgon och har en lång erfarenhet av att bevaka svensk inrikespolitik.

Parisa Höglund
Parisa Höglund blir ny programledare för podden Det politiska spelet. Foto: Mattias Ahlm, SR.

–Det är med skräckblandad förtjusning jag tar över stafettpinnen efter Henrik Torehammar, som för många lyssnare är synonym med podden. Men framförallt är jag väldigt glad över att varje vecka få prata politik, politik och ännu mer politik med Sveriges bästa kommentarer på området, säger Parisa Höglund.

Det politiska spelet är Sveriges största politikpodd där namnkunniga politiska kommentatorer som Tomas Ramberg, Fredrik Furtenbach och Monica Saarinen medverkar regelbundet. Med lika delar skarpsinne och humor analyserar podden både makthavarna och deras. Nu kraftsamlar redaktionen inför den kommande valrörelsen – färgad av både pandemi och nya allianser.

–Svensk politik är inne i ett dramatiskt skede just nu. Och vi är så förtjusta över att få göra den mer begriplig tillsammans med Parisa. Hennes kunskap, nerv och närvaro kommer att ta podden till nya höjder, säger Björn Barr, producent för Det politiska spelet.Podden Det politiska spelet hittar du i appen Sveriges Radio Play. Nya avsnitt släpps varje torsdag kl 16.00. Dessutom sänds en kortversion av podden i P1 varje måndag.

Pressbilder:

Parisa Höglund, Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Högupplöst pressbild:

https://sverigesradio.se/Diverse/AppData/Isidor/Files/1191/45883032-063d-45b8-b3f1-e74ab6045849.jpg

https://sverigesradio.se/Diverse/AppData/Isidor/Files/1191/cc34e2d0-d87b-459d-a09d-d7aff885a5f9.jpg

För ytterligare information, kontakta:
Björn Barr, producent för Det politiska spelet
[email protected]

+46 736 55 87 87

Ulrika Salander, kommunikationsansvarig P1
[email protected]
073-773 54 10

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *