Parkering Göteborg nu live i Parkamos app

| 22 juli, 2021 | 0 kommentarer

Stockholm den 22 juli 2021

Parkeringsappen Parkamo, som erbjuder prisjämförelse och aggregering av parkeringsappar, tecknade avtal med den officiella parkeringsappen från Göteborgs Stad i våras. Den 21 juli lanserar vi nu detta i Parkamos app, vilket gör Parkamo till en ytterligare parkeringsapp som finns tillgänglig i Göteborg.Förare som letar efter en parkeringsplats kan nu antingen söka och betala parkeringen via kommunens Parkering Göteborg -app eller istället använda Parkamo.

Besökare som inte känner till Göteborg kommer att dra nytta av Parkamos Find & Park-funktion. När de letar efter en parkeringsplats kan de ta reda på vilka gator som är bäst för att hitta en ledig parkering. Parkamo samarbetar med en av världens största dataleverantörer för att göra prognoser i realtid om tillgänglighet för parkering. Detta sparar inte bara tid och stress när man letar efter en parkeringsplats utan hjälper också till att minska utsläppen orsakade av onödig trafik.

När föraren hittat en plats visar Parkamo-appen om det behövs en parkeringsbiljett. Förare skapar sen ett konto hos Parkering Göteborg, ansluter det till Parkamo och kan sen starta och stoppa sina parkeringsbiljetter direkt via Parkamo-appen.

Förutom parkering på gatan har Parkamo-användare tillgång till parkeringsgarage och off-street parkeringar genom anslutning av andra parkeringsappar eller genom Parkamos samarbete med Parkmans anläggningar. Kort sagt, varhelst folk vill parkera, kommer de att hitta det i Parkamo och kunna starta och avsluta sina parkeringar direkt via appen. Dessutom är varje parkering klimatkompenserad av Parkamo, som sponsrar miljöprojekt viaklimatkompensera.se varje gång du parkerar.

 

För mer information kontakta:
Rikard Ljungman, COO Parkamo i Sverige:
[email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *