Paulius Juska fortsätter som permanent koncern-VD i ScandBook

| 9 juni, 2022 | 0 kommentarer

Paulius Juska har sedan den 1 januari 2022 varit tillförordnad VD för koncernen och ScandBook AB. Han fortsätter nu permanent som koncern-VD samt VD för ScandBook AB och kvarstår även som VD för ScandBook UAB. Den tidigare koncern-VDn Håvard Grjotheim är sedan årsstämman den 7 juni arbetande styrelseordförande i bolaget och kommer främst att arbeta med strategiska frågor.

Falun den 9 juni 2022

Styrelsen i ScandBook Holding AB (publ)

För ytterligare information vänligen kontakta:

Paulius Juska, Vd ScandBook Holding AB, telefon +370 686 06 069, [email protected]

Om ScandBook
Koncernen består av moderbolaget ScandBook Holding AB samt dotterbolagen ScandBook AB i Falun och ScandBook UAB i Klaipeda Litauen, där moderbolaget bedriver koncernadministrativa uppgifter. ScandBook producerar böcker, främst skönlitteratur i hårdband- mjukband- och pocketutförande. Bolagen fokuserar på svartvitt tryck och tryckningen sker både digitalt och i offset. Utöver böcker erbjuder
ScandBook specialeffekter och ytbehandlingar av trycksaker samt bokdisplayer. Vi kan genomföra samtliga moment i tillverkningen internt. Med andra ord kontrollerar vi kedjan ifrån sättning och pappersval till slutkvalitet på den färdiga produkten. Detta är en stor konkurrensfördel då det innebär korta ledtider och kostnadsbesparingar för våra kunder.

Affärside: ScandBook skall skapa god lönsamhet genom att vara kundens förstaval som samarbetspartner vid produktion av böcker.

Vision: ScandBooks vision är att utvecklas till en integrerad leverantör som tar ett helhetsgrepp om bokförlagens samtliga behov för tillverkning och distribution av böcker.

ScandBooks aktie är noterad på Nasdaq First North Growth Market med kortnamnet SBOK. Certified Adviser är Erik Penser Bank AB, telfonnummmer: +46 8-463 83 00, E-post: [email protected] Mer information om bolaget finns på www.scandbook.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.