PE Teknik & Arkitekturs nya Finansdirektör på plats

| 1 juli, 2022 | 0 kommentarer

I dag 1/7 tillträder Liselotte Haglind på sin post som Finansdirektör för PE Teknik & Arkitektur. Hon efterträder Peter Sandberg som valdes in i bolagets styrelse vid årsstämman 2022. 

​​​
Helena Hed och Liselotte Haglind

Med över 20 års erfarenhet från ledande befattningar inom ekonomi och finans, såväl i samhällsbyggnadsbranschen som utanför den, tar Liselotte Haglind nu plats i PEs ledningsgrupp som ny Finansdirektör. Närmast kommer hon från befattningen som Finansdirektör och Operativ chef på KPMG Sverige. Dessförinnan var hon under åtta år CFO på Sweco Sverige AB.

– PE är ett företag med enorm potential framåt genom att vi verkligen är med och driver på utvecklingen mot ett hållbart samhälle. För mig känns det inspirerande att nu vara med och leda en sådan verksamhet. Fokuseringen på byggnader och deras närmiljö ger oss en tydlig position på marknaden där vi är som bäst, kan vara relevanta för våra kunder och vara en attraktiv arbetsgivare, säger Liselotte Haglind

–  Jag är otroligt glad över att kunna välkomna Liselotte till PE. Hon har utomordentliga förutsättningar att bidra till bolaget med sin breda bakgrund och vana vid ledande roller, tillsammans med insikter om konsultaffären och vår bransch. På den spännande tillväxtresa PE befinner sig är det mycket positivt att ha med en kompetent, utvecklingsorienterad och kommunikativ ledare som Liselotte, säger Helena Hed, VD och Koncernchef för PE. 

För mer information, vänligen kontakta:
Teresia Nielsen, Marknadschef  
Tel: +46 708 85 84 16
E-post: [email protected]

Om PE Teknik & Arkitektur
PE Teknik & Arkitektur är ett av Sveriges främsta konsultföretag med fokus på byggnader. Som samhällsbyggare skapar vi innovativa och hållbara lösningar som bidrar till att utveckla och förnya samhället. PE finns representerade i hela landet och omsätter årligen över en miljard kronor. PE grundades 2006 och är noterat på̊ Nasdaq Stockholm. Läs mer på̊ pe.se.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.