Peab har startat markarbetet för 45 bostäder på Sanden i Vänersborg

| 23 juni, 2022 | 0 kommentarer

Bostadsrättsföreningen Skeppsklockan är första steget i en spännande förvandling av hela ön Sanden till en modern och levande del av stadskärnan. Peab har nu påbörjat markarbetet som krävs för att skapa en stabil grund till de första 45 bostäderna på Sanden.

Precis intill vattnet på Gamla Hamnkanalen planerar Peab att bygga över 100 bostadsrätter och Brf Skeppsklockan utgör de första 45. Det nio våningar höga huset, får trappningar mot kanalen och ett garage i markplan. Sanden planeras bli en naturlig del av innerstan, urban och levande

– Att vi på Peab får vara med och utveckla Sanden i Vänersborg är för oss, en fantastisk möjlighet. Vi är otroligt stolta att på den här platsen med dess långa historia skapa bostäder för framtiden, säger Pernilla Irewährn, projektledare på Peab Bostad.

Försäljningen av bostäderna i Brf Skeppsklockan pågår och inflyttning beräknas till sommaren 2024.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Pernilla Irewährn, Peab Bostad
0725335942, [email protected] 

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 61 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.