Pluto TV presenterar: MTV Unplugged med Mando Diao

| 12 maj, 2022 | 0 kommentarer

Exklusiv livespelning i Stockholm för att fira lanseringen av Pluto TV i Norden
 

Stockholm 2022-05-11. Pluto TV meddelade idag att den banbrytande och prisbelönta serien, MTV Unplugged, kommer till Stockholm för en spelning med ett av Sveriges mest inflytelserika och internationellt erkända band, Mando Diao.

Drygt tio år efter deras första MTV Unplugged kommer nu Mando Diao att inta scenen för en intim spelning i Stockholm den 18 maj för att fira den nordiska lanseringen av Pluto TV. Pluto TV är den ledande gratis och annonsstödda streaming-tv-tjänsten (FAST) från Paramount. Mando Diaos MTV Unplugged show kommer att ha premiär exklusivt på Pluto TV:s MTV Unplugged kanal under hösten.

”Lanseringen av Pluto TV i Norden markerar en enorm milstolpe i Pluto TV:s globala expansion. Med exklusiva program, som MTV Unplugged med Mando Diao, är jag övertygad om att vi kommer att fånga uppmärksamheten hos den nordiska publiken. Som ett långvarigt fan av bandet är det också en ära att kunna erbjuda detta unika program som en del av Pluto TV:s otroliga programutbud” säger Olivier Jollet, General Manager och Senior Vice President, Pluto TV International.

”Vi är väldigt glada att nu spela vårt svenska material i MTV Unplugged. Att få möjligheten att göra en andra MTV Unplugged är väldigt spännande och vi är glada över att vara delaktiga i produktionen från start! Att fortsätta vår relation med MTV, som alltid har varit ett stort stöd för oss i Europa, samt hjälpa till att lansera Pluto TV är en ära. Det är en fantastisk lokal vi ska spela i och vi tror att det kommer bli väldigt kul!” säger Mando Diao

”Jag är oerhört glad över att just Mando Diao gör denna extraordinära MTV Unplugged i hjärtat av Stockholm. Mando Diao och MTV har ett långvarigt förhållande som går tillbaka till 2004. Deras första MTV Unplugged spelades in 2010 i Berlin och återspeglade genialiteten i deras låtskrivarfärdigheter. Jag ser fram emot bandets andra MTV Unplugged, nu på deras modersmål. Det är alltid ett nöje att arbeta med dem,” säger Mara Ridder, Vice President Talent & Music MTV Northern & Central Europe.

Mando Diao har sedan starten 2002 släppt nio studioalbum som har sålts i miljontals exemplar över hela världen. Under sin karriär har de gjort fler än 1500 konserter i mer än 30 länder och har varit huvudakt på stora festivaler över hela världen. 2020 släppte Mando Diao ”I Solnedgången” och samlingsskivan ”Samlade verk på Svenska.” Just nu är de på en utsåld konserthusturné i Sverige.

MTV Unplugged visades för första gången 1989 och har sedan starten varit platsen för oförglömliga framträdanden och unika musikaliska ögonblick med artister som Nirvana, Eric Clapton, Paul McCartney, Jay-Z, Katy Perry och många fler. De senaste MTV Unplugged-framträdandena har inkluderat artister som Placebo, Miley Cyrus, BTS, Liam Gallagher, A-ha och det legendariska paret Tony Bennett och Lady Gaga.

MTV Unplugged produceras av MTV Entertainment Studios. För mer information och exklusivt innehåll, följ MTV på Facebook, Instagram och Twitter och delta i konversationen under hastaggen #MTVUnplugged.

För mer information: 
Emma Strøbæk  
PR Manager – Paramount, Nordics 
Tel: 0730318346 
Mail: [email protected] 

Om MTV
MTV är det ledande globala ungdomsmedievarumärket på alla plattformar med en verksamhet som spänner över kabel- och mobilnät, liveevenemang, biofilmer och MTV Studios, en enhet fokuserad på att utveckla serier för SVOD och linjära distributionspartners.

Om Pluto TV
Pluto TV är en del av Paramount och den ledande gratis streaming-tv-tjänsten med över sjuttio linjära livekanaler och tusentals titlar on-demand. Pluto TV når en global publik på över 67 miljoner aktiva användare varje månad. Den Emmy® belönade tjänsten presenterar, i samarbete med nästan 400 internationella medieföretag, en mängd kanaler och erbjuder ett brett utbud av genrer, språk och kategorier med filmer, tv-serier, sport, nyheter, livsstil, barn och mycket mer. Pluto TV kan lätt nås och streamas över mobil, webb och anslutna TV-enheter. Med sitt huvudkontor i Los Angeles sträcker sig Pluto TV:s växande internationella fotavtryck över tre kontinenter och 30 länder och territorier.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.