Prebona: Antiluktduk lanseras på samtliga Bauhaus-varuhus i Sverige genom Alfort AB

| 6 maj, 2022 | 0 kommentarer

Antiluktdukar baserade på Prebona OdorControl lanseras nu genom företaget Alfort AB på samtliga Bauhaus-varuhus i Sverige samt ett antal enheter inom färgfackhandelskedjorna Colorama, Happy Homes samt Nordsjö Idé & Design.

Antiluktduken baseras på Prebona OdorControl och tar effektivt bort dålig lukt i olika typer av utrymmen. Produkten tillverkas för Alfort av företaget Scandinavian Nonwoven AB som, förutom att erbjuda Skandinaviens största utbud av nonwoven, erbjuder kundanpassade och innovativa lösningar som till exempel nonwoven funktionaliserat med OdorControl.

Alfort är ett ledande svenskt bolag inom utveckling och distribution av artiklar för DIY (konsumenter) samt proffs inom industri och färg-, järn- och byggfackhandeln. Alfort har under ett av sina varumärken, Nitor, lanserat antiluktduken ”Ta Bort Lukt”.

Antiluktdukar har i tester och praktisk användning visat sig vara mycket effektiv för att eliminera störande lukter bl a i bostäder, garderober, kylskåp, väskor, badrum, bilar, husvagnar, taxibilar, etc. Kombinationen och enkelheten i hur antiluktduken kan användas och dess höga och långtidsverkande effekt gör den unik på marknaden. 

– Det här är en strategiskt mycket viktig lansering då den gör Alforts produkt Nitor -Ta Bort Lukt tillgänglig för en bred grupp konsumenter, säger Patrik Bernstein VD i Prebona AB. Den här lanseringen befäster antiluktdukens potential även på den internationella marknaden, avslutar Patrik Bernstein.

För ytterligare information kontakta:

Patrik Bernstein, VD, Telefon +46 70 638 2678, E-post: [email protected]

Prebona AB (publ) är ett materialteknikbolag som utvecklar, marknadsför och säljer funktionella, miljövänliga och kostnadseffektiva material och ytbeläggningar inom affärsområdena AirCare, SurfaceCare, AgriCare samt HealthCare. Prebonas vision är att bli en ledande leverantör av funktionella material och ytbeläggningar. Prebona AB (publ) (PREBON) är listat på Spotlight Stockmarket. För mer information se www.prebona.com.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.