Premiär för Bastard Burgers på Mobilia idag

| 4 juni, 2021 | 0 kommentarer

Idag öppnar Bastard Burgers på handelsområdet Mobilia i Malmö. Det blir tredje restaurangen i Malmö och den 48:e i Sverige.

– KalendegatanEmporia och nu Mobilia! Det är jäkligt roligt att Malmö tar emot oss så väl, säger Simon Wanler, vd för Bastard Burgers.

Bastard Burgers serverar burgare från lunchtid till kvällstid, vilket passar bra i ett levande handelsområde som Mobilia. Restaurangen är på 159 kvadratmeter, har 43 sittplatser inomhus under rådande restriktioner och en uteservering sommartid, och fastighetsägare är Atrium Ljungberg. 

– Mobilia är ett fint handelsområde och vi tror att Bastard Burgers kommer passa bra in i mixen av shopping och upplevelser. Alla åldrar samlas här och det lockar oss, säger Björn Havden, Chief Expansion Manager på Bastard Burgers.

Restaurangen som öppnar i Mobilia har samma koncept som i övriga landet. Norrländsk streetfood, Sveriges största veganska utbud, handgjorda shakes och barnburgare gjorda på kvalitetskött.

– Vårt koncept passar bra i både större och mindre lokaler, men det är något särskilt med de här mindre restauranger. Vår ganska avskalade stil känns plötsligt rätt ombonad och väldigt New York, säger Björn Havden, Chief Expansion Manager på Bastard Burgers.

Utöver dagens premiär på Mobilia öppnar Bastard Burgers även sin första restaurang i Norge idag.

Fakta: Bastard Burgers Mobilia

Per Albin Hanssons väg 40, 214 32 Malmö
Fastighetsägare Atrium Ljungberg

Frågor? Kontakta Annika Elworth, Marketing Communications Manager på Bastard Burgers
Mail: [email protected]
Telefon: 070 233 63 67

Bastard Burgers är en snabbt växande streetfoodkedja från Norrland som under året öppnar sin 60:e restaurang. Här serveras prisbelönta hamburgare och ett av Sveriges största veganska utbud. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms. Inspirationen hämtas från New York och kvaliteten kommer från Norrland. Välkommen!

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *