Premiär för säsong fyra av “STAR TREK: DISCOVERY” nu på fredag på Paramount+

| 24 november, 2021 | 0 kommentarer

Se trailer här

Ladda ned bilder här

Stockholm – 24 november 2021 – Till alla våra Star Trek: Discovery-fans: Vi har lyssnat på er. De två första avsnitten i säsong fyra av Star Trek: Discovery kommer att släppas redan denna fredag, den 26 november, exklusivt på Paramount+. Följande avsnitt kommer släppas veckovis.

I säsong fyra av Star Trek: Discovery står kapten Burnham och besättningen på U.S.S. Discovery inför ett hot som inte liknar något stött på tidigare. Tillsammans måste de konfrontera det okända för att säkerställa en hoppfull framtid för alla.

Presskontakt:

Max Bellman
Director PR & Communications
ViacomCBS Networks International Nordics
Mail:
[email protected]

Om Paramount+

Paramount+ är en global videostreamingtjänst från ViacomCBS som erbjuder ett berg av premiumunderhållning för tittare i alla åldrar. Internationellt har tjänsten ett omfattande bibliotek med originalproduktioner, hit-serier och populära filmer i alla genrer från världsberömda varumärken och studios som SHOWTIME, BET, CBS, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Paramount Pictures och Smithsonian Channel samt förstklassigt lokalt innehåll. För mer information om Paramount+, besök www.paramountplus.com och följ Paramount+ Nordic på Facebook, @paramountplussverige på Instagram och Paramount+ Nordic på YouTube.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *