Connect with us

Marknadsnyheter

Premiärer i höst på Tele2 Play

Published

on

Låt oss presentera höstens nyheter på Tele2 Play. Bland våra exklusiva premiärer hittar vi den actionfyllda filmen ”The Desperate Hour” med Naomi Watts, samt den spännande actionfilmen ”The 355”.

Exklusiva premiärer på Tele2 Play

 

The Desperate Hour  
Premiär 1 september på Tele2 Play
Se Naomi Watts, Colton Gobbo och Sierra Maltby i The Desperate Hour.

 

 

Amy, som nyligen blivit änka, gör sitt bästa för att livet ska återgår till det normala för hennes dotter och tonårsson. Ute på en löprunda får Amy via ett meddelande i sin mobil veta att det är skottlossning på sonens skola. Sonen och ett par skolkamrater är kvar på skolan tillsammans med skytten. Mitt ute i skogen, långt från allt och med mobilen som enda kommunikation, börjar Amys desperata kamp mot klockan för att rädda sin son.

 

Agents 355 
Premiär 1 september på Tele2 Play
Se den spännande actionthrillern med Jessica Chastain , Lupita Nyong’o, Diane Kruger, Penelope Cruz och Bingbing Fan – bara hos oss.

 

 

När ett topphemligt vapen faller i händerna på en terroristgrupp, slår CIA-agenten Mason “Mace” Brown sig samman med ytterligare tre kvinnliga internationella agenter. De fyra allierade ger sig ut på ett dödligt uppdrag för att återta vapnet för att skydda världen. Den halsbrytande jakten går från Paris kaféer till Marockos marknader till glamouren i Shanghai.

 

Exklusiva filmpremiärer

Missa inte våra exklusiva premiärer för dig som är Tv- eller Play-kund hos Tele2.

 

Blacklight

Premiär 1 oktober på Tele2 Play

Travis Block är en ”problemfixare” som arbetar direkt under FBI-chefen Robinson. När Block upptäcker att FBI-chefen har en hemlig agenda, ”Operation Unity”, som drabbar vanliga medborgare så måste Block välja sida som har dödliga konsekvenser.

Se den spännande actionfilmen med Liam Neeson från den 1 oktober.

 

Dog

Premiär 1 november på Tele2 Play

Den före detta elitsoldaten Briggs och elittjänstehunden Lulu paras ihop mot sin vilja. De lyckas driva varandra till vansinne, bryta mot en handfull lagar och se döden i vitögat. Men, framförallt lär de sig under resan att man måste sänka garden för att ha en chans att hitta lyckan i livet. Se Channing Tatum i den känslosamma dramafilmen från och med den 1 november.

 

Jag är Zlatan

Premiär 18 december på Tele2 Play

Jag är Zlatan är en sann underdog-story om killen från Rosengård som inte hade något, men som fick allt – med talang, hårt arbete och trots motgångar vågade tro på sig själv och sin livsdröm

 

Premiärer på Viaplay, som ingår i Tele2 Play

 

The Boss Baby: Family Business 
Premiär 9 september

Bröderna Templeton har glidit isär. Tim är gift och hemma-pappa, medan Ted är VD för en hedgefond. Men en ny babyboss med ett banbrytande tillvägagångssätt och inställningen att ”allt är möjligt” kommer att föra dem samman igen. Och inspirera till ett nytt familjeföretag.

 

Heder – säsong 3
Premiär 12 september

Heder är tillbaka med en ny rykande säsong med Alexandra Rapaport, Eva Röse, Anja Lundqvist och Julia Dufvenius i huvudrollerna. Ett brutalt, omskakande terrorattentat riktar sig mot en stor grupp kvinnor som visas vara kopplat till incelrörelsen – där män som hamnat i ofrivillig celibat och bygger upp ett våldsamt hat mot kvinnor. Insatserna höjs och hotbilden skruvas upp dramatiskt. Se säsong 3 av Heder fr.o.m. den 12 september på Viaplay, som ingår i Tele2 Play.

 

Spider-Man: No Way Home  
Premiär 16 september

Allas favorit-”Friendly Neighborhood Spider-Man” har äntligen svingat sig in till Viaplay. Peter Parkers hemlighet har avslöjats – och hela världen vet nu Spider-Mans identitet. Desperat efter hjälp vänder sig Peter till Doctor Strange, men när ett fruktansvärt fel sker krossas multiversumet och Peter tvingas upptäcka vad det verkligen innebär att vara Spider-Man.

 

Paramount+ blir SkyShowtime, som ingår i Tele2 Play

 

Den helt nya streamingtjänsten SkyShowtime, samlar den bästa underhållningen från världens största studior och historieberättare från Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks, SHOWTIME®, Sky Studios, Paramount+ och Peacock. Med tusentals timmars kvalitetsunderhållning för hela familjen kommer tjänsten att innehålla ett brett urval av efterlängtade serier och filmer. SkyShowtime lanseras den 20 september och ersätter Paramount+ men kunder kommer kunna fortsätta att titta på aktuella Paramount+-favoriter såsom Halo, Yellowstone, The Offer och Star Trek: Strange New Worlds, samt originalserier från SHOWTIME® som Yellowjackets, Dexter: New Blood, Super Pumped: The Battle for Uber och The First Lady.

 

 

American Gigolo
Tillgänglig fr.o.m 20 september – nytt avsnitt varje vecka

Se Jon Bernthal axla rollen som Julian Kaye, som introduceras 18 år efter han blev åtalad för mord, som kämpar med att hitta sin väg i Los Angeles sexindustri, medan han försöker ta fram sanningen om vad som fick han hamna bakom galler.

 

Sonic the Hedgehog 2
Tillgänglig fr.o.m 27 september

När hysteriske Dr. Robotnik återvänder till jorden med en ny allierad, Knuckles, ser Sonic sin chans att bevisa att han har det som krävs för att bli en sann hjälte. Dr. Robotnik och Knuckles vill förgöra civilisationen, så Sonic samarbetar med sin sidekick Tails, och tillsammans ger de sig ut på uppdrag: rädda jorden.

 

Sing 2

Tillgänglig fr.o.m 18 oktober

Moon Theatre har blivit en lokal hit, men Buster har ett större mål i sikte: att sätta upp en ny show på Crystal Tower Theatre i det glamorösa Redshore City. Tillsammans med hans artisktvänner, måste de komma på en plan hur de ska ta sig in på världsberömda Crystal Entertainment.

 

För mer information kontakta: 

Fredrik Hallstan,

Tel: +46 76 11 538 30

fredrik.hallstan@tele2.com

 

 

Om Tele2 Play
Tele2 Play är Tele2-koncernens streamingplattform där du som Tv- eller Play-kund hos Tele2 samlar all din underhållning, sport i världsklass och barnens favoriter på ett och samma ställe. Du kan även ta med din underhållning i hela EU. Streamingpaketet Film & Serier erbjuder hundratals filmer, serier, familjeunderhållning och dokumentärer från samarbetspartners och tjänster som Viaplay, Paramount+ (Skyshowtime fr.om. 20 september) och Nordisk Film+. Film & Serier kostar 149 kr/mån, lägg till Streamad Tv som innehåller 21 st linjära kanaler, för endast 50 kr/mån extra. Tjänsten fungerar på både Android och iOS och går att använda med Chromecast eller Airplay. Vi reserverar oss för eventuella skrivfel och ändringar. Läs mer på https://www.tele2play.se.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marknadsnyheter

RaySearch fördjupar samarbetet med P-Cure

Published

on

By

RaySearch Laboratories AB (publ) är glada att meddela att samarbetet med P-Cure fördjupas. Syftet är att effektivisera arbetsflödet i P-Cures protonbehandlingssystem genom integration med RaySearchs system RayStation®* och RayCare®*.

Det utökade samarbetet kommer att göra det möjligt för användare av P-Cures protonbehandlingssystem att använda RayStation och RayCare i en sömlöst integrerad miljö. P-Cures system är ett protonsystem utan gantry, med patienten i sittande postion, utformat för att passa in i vanliga bunkrar för linjäracceleratorer. Systemet har nyligen godkänts av FDA och används kliniskt av Hadassah Medical Center i Jerusalem – den enda protonanläggningen i Mellanöstern – för att behandla cancer i CNS, huvud och hals, bröst och bukspottkörteln.

Partnerskapet är en fortsättning på det befintliga samarbetet, vilket redan resulterat i en integration av RayStation i en studie genomförd vid P-Cures utvecklingscenter som drivs kliniskt av Hadassah Medical Center.

Partnerskapet kommer att möjliggöra för användare av P-Cures protonbehandlingssystem att också dra nytta av automatiseringen och arbetsflödesstödet i RayCare samt funktioner för adaptiv strålbehandling i RaySearchs system.

Dr. Michael Marash, vd, P-Cure: ”Vårt partnerskap med RaySearch, världsledande inom dosplanering, kommer att spela en viktig roll i våra banbrytande insatser för att kunna erbjuda fördelarna med protonbehandling till en betydligt större, global patientpopulation. Jag är glad att vi nu har tagit vårt partnerskap till nästa nivå och jag tror att våra kombinerade teknologier har mycket stor potential.”

Johan Löf, grundare och vd, RaySearch: “Vi är stolta över att samarbeta med ett företag som spelar en avgörande roll i en ny era inom protonbehandling. P-Cure är en pioinjär i utvecklingen av upprätt strålbehandling och möjligheten att erbjuda ett protonsystem som kan integreras i befintliga linjäracceleratorsrum har stor potential att expandera protonbehandling.”

För mer information vänligen kontakta: 
Johan Löf, grundare och vd, RaySearch Laboratories AB (publ) 
Tel: +46 (0) 8 510 530 00 
johan.lof@raysearchlabs.com  

Om P-Cure 
P-Cure Ltd., ett företag med bas i Israel, utvecklar och levererar den mest kompakta lösningen för protonbehandling, riktad behandling av cancer med strålning. Sedan år 2007 har P-Cure utvecklat en omfattande protonbehandlingslösning med fokus på patienten, med både kliniska och ekonomiska fördelar. P-Cures mission är att erbjuda protonbehandling med ökad behandlingsprecision, förbättrade kliniska resultat och utökade behandlingsalternativ. Genom att avsevärt minska kapital- och driftskostnader utökar P-Cure tillgängligheten av protonbehandling för alla cancerbehandlingsinrättningar och nya anläggningsutvecklare över hela världen. P-Cures åtagande är att alltid sätta patienten i första rummet. För mer information: p-cure.com.

Om RaySearch 
RaySearch Laboratories AB (publ) är ett medicintekniskt företag som utvecklar innovativa mjukvarulösningar för att förbättra cancervården. RaySearch marknadsför RayStation®* dosplaneringssystem (TPS) och onkologiinformations-systemet (OIS) RayCare®*. De senaste tilläggen i RaySearchs produktlinje är RayIntelligence® och RayCommand®*. RayIntelligence är ett molnbaserat analyssystem för onkologi (OAS) som cancerkliniker kan använda för att samla in, strukturera och analysera data. Behandlingsstyrsystemet (TCS) RayCommand är utformat som en länk mellan behandlingsmaskinen och systemen för dosplanering och onkologiinformation. 

Programvara från RaySearch har sålts till drygt 900 kliniker i över 40 länder. Företaget grundades år 2000 som en avknoppning från Karolinska Institutet i Stockholm och aktien är noterad på Nasdaq Stockholm sedan 2003. Mer information finns på raysearchlabs.com. 
 
Om RayStation 
RayStation®* är ett flexibelt, innovativt dosplaneringssystem som används av många ledande cancercenter världen över. Det kombinerar unika funktioner för adaptiv terapi, flermålsoptimering och marknadsledande algoritmer för optimering av behandlingsplaner för HDR-brachyterapi och extern strålbehandling med fotoner, elektroner och protoner samt heliumjoner och koljoner. RayStation har stöd för ett stort antal behandlingsmaskiner. Det möjliggör att all behandlingsplanering kan göras i ett och samma system och att befintlig utrustning kan utnyttjas maximalt. RayStation kan integreras fullständigt med RayCare®*. Genom att harmonisera behandlingsplaneringen skapas bättre vård för cancerpatienter över hela världen. 

Om RayCare
RayCare®* onkologiinformationssystem (OIS) är utformat som ett stöd för alla de komplexa logistiska utmaningar som uppstår på moderna cancerkliniker. RayCare är nära integrerat med RayStation och ger en smidig tillgång till alla de kraftfulla planeringsverktyg som finns i RayStation och RayCommand. Systemet koordinerar effektivt de olika aktiviteterna inom strålbehandling och erbjuder avancerade funktioner för automatisering av det kliniska arbetsflödet och adaptiv strålbehandling. RayCare möter klinikernas krav på ett mer användarvänligt och arbetsflödesfokuserat informationssystem som stödjer framtidens cancervård.

* Regulatoriskt godkännande krävs på vissa marknader.  

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

Blick Global Group AB (Publ) skriver ned goodwilltillgångar som ett led i den strategiska översynen.

Published

on

By

Som ett resultat av den tidigare kommunicerade strategiska översynen av bolagets verksamheter har styrelsen idag fattat beslut om att skriva ned bolagets tillgångar i Goodwill.

Efter försäljning av Spelstudion, OMI samt inkråmet och plattformen i Wiget Group AB och tidigare gjorda nedskrivningar (Q2) av osäkra kundfordringar i Brand Legends International AB, skriver nu bolaget ned Goodwill tillgångar om totalt  81 566 260 kr. Goodwill värderas med det, i utgången av årets tredje kvartal till, 10 752 945 kr.

-Styrelsen-

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Erik Ahlberg, VD

E-post: erik@blickglobal.com

Telefon:+46 72 503 35 35

Denna information är sådan information som Blick Global Group AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2023-10-01.

Om Blick Global Group AB (publ):

Blick Global är en bolagsgrupp som idag innefattas av två helägda dotterbolag, Blick Wi AB och Brand Legends International AB. Bolagets nuvarande affärsområden återfinns inom digital marknadsföring respektive organisk sökoptimering. Fokus för koncernen är att utveckla sina affärer på bästa sätt för våra aktieägare.

Continue Reading

Marknadsnyheter

Fiskarskoncernen har slutfört förvärvet av Georg Jensen

Published

on

By

Fiskars Oyj Abp
Pressmeddelande
1.10.2023 kl. 11.15 EEST

Fiskarskoncernen har slutfört förvärvet av Georg Jensen

Fiskarskoncernen har idag, den 1 oktober 2023 slutfört förvärvet av det välrenommerade danska lyxlivsstilsvarumärket Georg Jensen genom att förvärva 100 % av aktierna i Georg Jensen Investment APS. Fiskarskoncernen meddelade om förvärvet den 14 september 2023.  

Köpeskillingen var 155 miljoner euro[1] (165 miljoner USD) på en kontantfri och skuldfri basis (enterprise value), med förbehåll för justering efter avslut på basis av rörelsekapitalnivån samt kassa och skulder i den förvärvade verksamheten vid avslutningsdagen. Förvärvets enterprise value (EV) motsvaras av en EV/EBITDA (rullande 12 månader) multipel om 9.5x på fristående basis och 4.7x med förväntade kostnadssynergier på cirka 18 miljoner euro beaktade och netto av integrationskostnader. Transaktionen finansierades med lån.

Fiskarskoncernen kommer att konsolidera Georg Jensen i sin finansiella rapportering, under verksamhetsenheten Vita, fr.o.m. den 1 oktober 2023. Fiskarskoncernens nuvarande prognos för 2023, som publicerades den 5 juli 2023, beaktar inte transaktionens inverkan på bolagets jämförbara EBIT för 2023. Fiskarskoncernen genomför en översyn av Georg Jensens redovisningsprinciper och kommer att färdigställa förvärvsallokeringen nu när transaktionen är slutförd. Eventuell inverkan på Fiskarskoncernens prognos för 2023 kommer att meddelas så snart en välgrundad uppskattning kan göras. Fiskarskoncernen förväntar sig dock att förvärvsallokeringen kommer att ha en negativ inverkan på nuvarande prognos.

FISKARS OYJ ABP

Nathalie Ahlström
Verkställande direktör

För ytterligare information:
Mediekontakter: Medierelationer, press@fiskars.com, tfn +358 40 553 3151
Investerare- och analytikerkontakter: Essi Lipponen, investerarrelationsdirektör, tfn +358 40 829 1192

Kort om Fiskars Group

Fiskars Group (FSKRS, Nasdaq Helsinki) är ett globalt hem för designdrivna varumärken för inomhus- och utomhusbruk. Våra varumärken är bl.a. Fiskars, Gerber, Iittala, Royal Copenhagen, Moomin Arabia, Waterford och Wedgwood. Våra varumärken finns tillgängliga i över 100 länder och vi har cirka 350 egna butiker. Vi har nästan 7 000 medarbetare och 2022 uppgick vår omsättning till 1,2 miljarder euro.

Vi är enade bakom vårt gemensamma syfte: att göra vardagen extraordinär genom nyskapande design. Sedan 1649 har vi designat tidlösa, funktionella och vackra produkter, samtidigt som vi driver innovation och hållbar tillväxt.

Läs mera: fiskarsgroup.com/sv

[1] I detta meddelande har enterprice value (EV) 165 miljoner USD konverterats till euro baserat på USD/EUR på 1,0647, som var kursen den 22 september 2023. Förändringar baserade på valutafluktuationer var säkrade.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.