Premium Snacks Nordic: Gårdschips behåller rapsolja i produktionen

| 29 april, 2022 | 0 kommentarer

I rådande debatt om brist på råvaror och höjda matpriser ger sig chipstillverkaren Gårdschips in i debatten. Företaget meddelar att man behåller rapsoljan i produktionen.

Det kommer att ske förändringar och bli brist på vissa råvaror framöver på grund av olika omständigheter i omvärlden. Delar av den debatten handlar just nu om att man i chipstillverkningen skiftar till palmolja, detta berör inte Gårdschips som fortsättningsvis kommer att använda svenskpressad rapsolja.

 ”Vi kommer fortsätta att producera våra chips med samma höga kvalitet som tidigare och grytfritera den svenska potatisen i rapsolja. Varje chips ska smaka bra och därför är vi extra omsorgsfulla med råvarorna, säger Magnus Agervald, t f VD för Premium Snacks Nordic AB.”

För mer information, vänligen kontakta:

Magnus Agervald, t f VD, Premium Snacks Nordic
E-post: [email protected]premiumsnacksnordic.com 
Mobil: +46 (0)70 68 246 66

Om Premium Snacks Nordic AB

Premium Snacks Nordic AB är moderbolag i Premium Snacks Nordickoncernen. Inom koncernen utvecklas, produceras och distribueras premiumsnacks av hög kvalitet på den nordiska marknaden. I koncernen ingår varumärkena Gårdschips och Exotic Snacks.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.