Pressträff om ny hyra för LKAB Fastigheters hyresgäster

| 6 april, 2021 | 0 kommentarer

Den årliga hyresförhandlingen mellan Hyresgästföreningen och LKAB Fastigheter är nu klar. På en digital pressträff imorgon berättar vi mer om överenskommelsen. Välkommen.

Tid: 7 april, kl. 11.30-12.00
Plats: Microsoft Teams

Anmälan krävs, skicka ett e-mail till [email protected] för att få en länk till mötet.

Deltar vid pressträffen gör Hyresgästföreningens förhandlare Magnus Westerlund, Nicklas Emmoth, ordförande Hyresgästföreningen Kiruna samt Ann-Sofi Nordvall, förtroendevald som ingår i förhandlingsdelegationen för Gällivare/Malmberget. Efter en kort dragning av innehållet i överenskommelsen ges möjlighet att ställa frågor.

Välkommen!

För mer information:
Anders Rubensson, pressansvarig, 070-602 51 58

Region NorrlandRegional pressjour Norrland010-459 18 [email protected]

Hyresgästföreningen är en demokratisk medlemsorganisation för dagens och morgondagens hyresgäster. Vi är partipolitiskt obundna och har över en halv miljon hushåll som medlemmar. Det gör oss till en av Sveriges största folkrörelser och den främsta företrädaren för hyresgästerna.
Vårt uppdrag är allas rätt till en god bostad till rimlig kostnad. Dessutom ska alla hyresgäster garanteras ett boende med trygghet, inflytande och gemenskap.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *