Prevas presenterar på Småbolagsdagarna 2022

| 8 juni, 2022 | 0 kommentarer

Johan Strid, CEO på Prevas AB, kommer att presentera Prevas på Aktiespararnas Småbolagsdagarna den 15 juni 2022. Trender, teknikutveckling, återblick på ett lyckosamt 2021 samt resultat och händelser för årets första kvartal är några av områdena som kommer att beröras. Presentationen kommer också beröra Prevas väg framåt.

Onsdag den 15 juni kl 16.00-16.30 medverkar Prevas på Aktiespararnas evenemang. Johan Strid presenterar bolaget och svara på frågor.

Passa på och ställ dina frågor till Johan genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till [email protected]. Frågorna kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.

Livesändningen hittar du på www.aktiespararna.se/tv/live. Dagen efter publiceras den inspelade presentationen på Prevas hemsida och på Aktiespararnas hemsida.

För mer information, kontakta
Helena Lundin, Communication & information manager, Prevas AB
Mobil: +46 70 608 75 55, E-mail:
[email protected]

Om Prevas
Prevas är ett utvecklingshus där påhittigheten står i centrum. Med hög teknisk kompetens och affärsförståelse hjälper vi kunder inom vitt skilda branscher att dra större nytta av vår tids teknikutveckling. Nytta för människor, planeten och ekonomin. Prevas startade 1985 och är idag 800 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge. Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998. För mer info om Prevas, besök www.prevas.se.

 

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.