Prototyptillverkning i TPRR® genom 3D-printning för två pågående kundcase

| 7 juni, 2021 | 0 kommentarer

EcoRub kommer att tillverka två prototyper utav standardiserade TPRR® material genom BLB Industries 3D-printning process. Den ena produkten är en bildäckskudde för uppställning av bilar från Bilkompaniet Tråvad AB. Den andra produkten är en patenterad konstruktion av SYK Innovation AB för optimerad hantering vid tömning av hushållsavfall från soptunnor.

EcoRub tillverkar pellets av mixade återvunna gummi- och plastmaterial som är anpassade för tillverkning av slutprodukter med vanliga tekniker, så som formsprutning.  

BLB Industries tillverkar 3D-printers för plastmaterial som i stället för vanligt förekommande filament använder pellets för att skriva ut komplexa 3D-geometrier i stor skala. 

  • Vi vill tillgodose våra kunder med en enkel och effektiv prototypframställning för att underlätta implementation av TPRR® under deras produktutveckling. Samarbetet med BLB Industries kan leda till att EcoRub kan erbjuda intern prototypframställning till våra kunder. Säger EcoRubs VD Isac Andersson. 

BLB Industries 3D-printer ’The Box 1500’ kan skriva detaljer med en volym över 2 m3 och printar med plastpellets med fokus på snabb tillverkningstakt. 

Isac Andersson

CEO

+46 70- 399 71 07

[email protected]

Ecorub AB

Hökmark 114

932 93 Lövånger

EcoRub är ett greentech-bolag som producerar återvunna pellets designade för formsprutning, strängsprutning och kalandrering. Bolagets återvunna material utvecklas och produceras med materialegenskaper som inrymmer material med gummits elasticitet till styvheten hos hårda plaster. Ecorub är en producent av återvunnet plast- och gummimaterial som möjliggör återvunna alternativ för den cirkulära ekonomin. Bolaget grundades 1995 och har sin fabrik i Lövånger.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *