PTC introducerar Onshape-Arena Connection för att påskynda samarbete mellan produktutveckling och leveranskedja

| 21 september, 2022 | 0 kommentarer
  • Ny funktionalitet för Onshape och Arena kopplar samman molnbaserad CAD, PDM och PLM
  • Omedelbar delning av produktdata mellan system med ett knapptryck
  • Ingenjörs- och leveranskedjeavdelningar kan samarbeta och upprepa produktutformningar tidigare i designprocessen

STOCKHOLM, SVERIGE — 21 september, 2022 — PTC (NASDAQ: PTC) lanserar idag Onshape-Arena Connection, en ny funktionalitet som kopplar samman dess molnbaserade produktutvecklingslösning Onshape® och Arena® – dess lösning för produktlivscykelhantering (PLM). Sammankopplingen gör att produktdata kan delas direkt mellan Onshape- och Arena-lösningarna med ett enda knapptryck, vilket hjälper företag att påskynda produktutvecklingsprocessen och förenkla samarbetet med partners i leveranskedjan.

“Onshape-Arena Connection är PTC:s nästa steg i dess resa för att göra produktutvecklingsprocessen snabbare, enklare och mer agil för designers, ingenjörer och leverantörer. Detta är endast möjligt tack vare de molnbaserade arkitekturerna hos Onshape och Arena,” säger Jon Hirschtick, General Manager för Onshape på PTC. ”Detta är produktutveckling från en enda leverantör där arbetsflöden med CAD, PDM och PLM är fullt förverkligare i molnet.”

Onshape-Arena Connection stödjer kontinuerlig, tvärfunktionell produktutveckling som avsevärt kan minska kostnaderna och schemalägga påverkan på tillverkningsprocessen. Med Connection kan alla aktörer i produktutvecklingsprocessen – inklusive de inom designteknik, kvalitet, inköp och leveranskedjepartners – alltid arbeta på samma designversion. Detta möjliggör att designgranskning kan göras när som helst samt att förbättringar av produkten kan göras innan investeringar av dyra tillverkningslinjer och verktyg görs.

”Onshape-Arena Connection kan reducera friktionen, de höga kostnaderna och kodning som vanligtvis uppstår när man försöker koppla samman system för produktdatahantering och produktlivscykelhantering,” säger Felix Alvarez Rivera, Chief Product Officer för Wavemaker Labs. ”Denna funktionalitet gör det enklare för produktdata att flöda från konstruktion till drift, inklusive partners i leveranskedjan.”

Onshape-Arena Connection kräver inga nedladdningar, installationer eller administrationstid och kommer utan extra kostnad för Onshape- och Arena-användare.

Ytterligare information:

Presskontakt

Corporate Communications

Jacqui Cook

[email protected] 

Om PTC (NASDAQ: PTC)

PTC möjliggör för globala tillverkare att uppnå tvåsiffriga effekter med mjukvarulösningar som gör det möjligt för dem att påskynda produkt- och tjänsteinnovation, förbättra operativ effektivitet och öka arbetstyrkans produktivitet. I kombination med ett omfattande partnernätverk ger PTC kunderna flexibilitet i hur deras teknik kan användas för att driva digital transformation – på en fysisk plats, i molnet eller via sin SaaS-plattform. På PTC föreställer vi oss inte bara en bättre värld, vi möjliggör den.

PTC.com         @PTC         Blogs

PTC, Onshape, Arena och PTC-loggan är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör PTC Inc. och dess dotterbolag i USA och andra länder.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.