Connect with us

Marknadsnyheter

Recyctec tecknar avtal med Kylma

Published

on

Recyctec meddelar att återförsäljaravtal är tecknat med Kylma. Avtalet omfattar samtliga standardprodukter, möjlighet till avrop av kundanpassade produkter samt tjänsten All-Inclusive. Avtalet börjar gälla omgående, och samarbetet väntas starta i början av Q1 2023.

Recyctec är mycket glada att meddela att bolaget har tecknat ett återförsäljaravtal tillsammans med Kylma, vilka sedan länge är mycket väletablerade och av många ansedda som den ledande grossisten inom Kylbranschen. Samarbetet innebär att Kylma byter befintlig leverantör av fastighetsglykoler till att framgent erbjuda EarthCare till sina kunder.

Det är givetvis mycket glädjande för bolaget att knyta till sig Kylma. Både möjligheten till att växa försäljningen generellt, samt den indirekta kvalitetsstämpel det innebär att finnas i Kylmas sortiment. Kylma har tidigare främst försett kunder med mindre volymer till olika projekt, men har i samband med detta även uttryckt en intention att växa glykolaffären till att också omfatta större projekt. En strategisk del i detta är ett fokus på att även förmedla All-Inclusive. Bolaget kommer under Q1 att utbilda strategiska resurser hos Kylma, så att båda parter kan se en ömsesidig tillväxt.

”För Recyctec är det oerhört glädjande att få starta ett samarbete med en så pass väletablerad aktör som Kylma. Givetvis är vi glada för att få växa vår affär ytterligare, men viktigast är kanske samarbetet i sig. Kylma har en unik position inom kylbranschen, så vi upplever det tecknade avtalet som en kvalitetsstämpel på vårt arbete och våra produkter.” säger Andreas Cederborg, VD på Recyctec.  

”Omställningen till ökad hållbarhet går bara fortare och fortare, och sätter stor påverkan på kylbranschen och Kylmas affär. Vi jobbar dagligen med att öka hållbarheten i våra produkter och på så sätt möta våra kunders ökande krav. Både möjligheten att kunna erbjuda glykoler som är gröna i Byggvarubedömningen, samt möjligheten att erbjuda helt cirkulära lösningar på glykolbyten genom All-Inclusive ser vi är goda tillskott i vårt sortiment, och stärker vårt erbjudande ytterligare.” säger Fredrik Hamrin, VD på Kylma.

Då Recyctec än så länge är relativt okänt samt starkt nischat på glykol är bolagets affärsmodell att leverera produkter genom starka distributörer. Denna roll fyller Kylma med råge, och för bolaget innebär samarbetet primärt följande effekter.

  • Bolaget drar nytta av Kylmas storlek. Både genom Kylmas butiksnät och övriga logistik samt Kylmas säljkår täcker når bolaget fler kunder. Bolaget kan också i större utsträckning ta del av större upphandlingar och entreprenader där krav på sortimentsbredd ställs, som bolaget inte kan uppnå själva.
  • Bolaget får indirekt en kvalitetsstämpel. Att finnas i sortimentet hos en väletablerad distributör ger trygghet till kunder och ett indirekt löfte om kvalitet.
  • Bolaget närmar sig kylbranschen ytterligare. Genom samarbetet med Kylma så positionerar sig Bolaget ytterligare mot Kylbranschen och dess aktörer.

Det nya avtalet träder i kraft omgående. Under Q1:s första del kommer Recyctec att genomföra ett antal utbildningar med Kylmas personal, samt att de första leveranserna kommer att ske under kvartalet. Kylma är ett helägt dotterbolag till den globala kylkoncernen Beijer Ref AB.

Om Kylma: Kylma är Sveriges ledande teknikhandel inom kyla och värmepumpar. Kylmas mission är att göra jobbet lättare för Sveriges alla kylentreprenörer. Kylma lagerhåller kompressorer, kondensorer, förångare, köldmedium, expansionsventiler, serviceutrustning och allt annat som är nödvändigt för komfortkyla, kommersiell och industriell kyla. Kylma AB omsatte 2021 376 MSEK och är ett helägt dotterbolag till Beijer Ref AB, vilka är noterade på OMX Large Cap i Stockholm.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Andreas Cederborg
Verkställande Direktör

[email protected]
+46 70 882 64 00

Om Recyctec & EarthCare™

Recyctec har utvecklat en metod för att återvinna etylen- och propylenglykol. Metoden skapar ett kretslopp av en ändlig resurs, dvs. en cirkulär ekonomi.
Recyctec tar emot använd glykol som annars går till förbränning eller annan linjär/ändlig hantering.

Bolaget arbetar med de 17 globala målen i FN:s Agenda 2030, och speciellt med mål nummer 9, 11. 12 och 13 i egen regi och via samarbetspartners.
Recyctecs produkter säljs under varumärket EarthCare™ och innefattar produkter för Fastigheter, Fordon samt Marin användning. Alla produkter under EarthCare™ är återanvänd och förädlad glykol.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marknadsnyheter

Ellos Fashion satsar på underkläder – ”Vi kan erbjuda en bredd bland trend, sortiment och storlek som få andra”

Published

on

By

Den senaste underklädeskollektionen från Ellos Fashion är startskottet för företagets storsatsning på underkläder. Kollektionen kommer i svart spets och med ett brett utbud av storlekar och varumärken. Här finns något för alla kroppar – ”Det som gör oss unika är att vi kan erbjuda en bredd bland trend, sortiment och storlekar som få andra aktörer kan”, säger Johan Kromer, inköpsdirektör på Ellos.

Klassisk, svart spets. Visst gör den något med oss? Ha-begäret tänds instinktivt – vem lockas inte av tanken på en enhetlig, stilren underklädesgarderob, som dessutom sitter som den ska? Ellos senaste kollektion av underkläder sammanfattar alla våra drömmar om ett klassiskt, matchande set. Och när vi väl gläntat på dörren kan vi inte få nog av Ellos utbud av så väl storlekar som trender och färger – med serier som sträcker sig i kupstorlek från A-G finns det verkligen något för de flesta.

”Vi är väldigt duktiga på underkläder och har möjligheten att ta fram många olika passformer, trender och storlekar. Eftersom vi är en e-handel behöver vi inte hålla igen lika mycket som en fysisk butik – när vi tar fram kollektioner kan vi göra det åt de allra flesta kvinnokroppar”, säger Karin Verdoes, designchef på Ellos Fashion.

”Ge dig själv fjärilar i magen” är budskapet i kampanjen. Kollektionen rör sig kravlöst och enkelt mellan olika feminina detaljer. Här visar Ellos att de är en go-to-destination för underkläder – med en klassisk grund i svart spets. Underkläderna passar för livets alla situationer, oavsett om det handlar om den perfekta bh:n att ha till t-shirt eller spets inför en fest. Med rätt passform och komfort ligger underkläderna som en grund för resten av en outfit, som en trygghet under dagens gång helt enkelt. Under våren kommer vi få se än fler kollektioner från Ellos, underkläder i basfärger och underkläder i trendiga utföranden.

”Några av våra storsäljande produkter är Cecilia, Jocelyn och Rylee. Här har vi lagt extra mycket omtanke kring passform och design för att skapa produkter som våra kunder känner sig fina och bekväma i och gärna köper igen. Samtidigt vill vi lyfta de varumärken som vi erbjuder – Chantelle, Triumph, Sloggi, Swegmark och Abecita. Under våren kommer vi dessutom lansera ytterligare varumärken för att bredda sortimentet än mer. Vi har noga kurerat vårt sortiment för att vara den där självklara destinationen när du behöver – eller vill unna dig – nya underkläder”, säger Karin Verdoes.

Hela kampanjen och allt i kollektionen hittar du på Ellos site från och med den 8 februari.

För mer information, vänligen kontakta:

[email protected]

Kampanjbilder:  https://we.tl/t-ZFSNDnYZnM

Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med e-handelsplatserna Ellos, Jotex och Homeroom. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva och hållbara erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Med innovation, kreativitet och hållbarhet söker vi ständigt nya vägar i stort och smått. Ellos Group, med huvudkontor i Borås, är verksamt i samtliga nordiska länder och på utvalda marknader i Europa. Ellos Group har ca 600 medarbetare och omsätter runt 3,6 miljarder SEK.

www.ellosgroup.se

Continue Reading

Marknadsnyheter

Mackmyra Destination och rökigt destillat vinner guld

Published

on

By

Mackmyra Svensk Whisky belönas med två prestigefyllda guldmedaljer i klasserna Best Single Malt Whisky, samt för Best New make & Young spirit av World Whiskies Awards 2023.

Mackmyra Destination, en limiterad utgåva med tydlig karaktär ifrån portvinsfat belönas med guldmedalj och uppmärksammas återigen för dess komplexitet, tydliga profil och välbalanserade sammansättning av varsamt lagrad whisky.

Även det extra rökiga receptet väcker extra stor uppskattning under årets tävling. Efter år av utveckling, analyser och förfining  belönas Mackmyras destillat även det med en guldmedalj.

Vi ställde upp med två vätskor, i två kategorier och vinner två guldmedaljer. Det får vi vara rätt nöjda med. Detta är kvittot på att Mackmyra-teamet hela tiden utvecklas och levererar sprit och upplevelser i toppklass.

Lii Johnson, Blender Mackmyra Svensk Whisky

För mer information och högupplösta bilder, vänligen kontakta:

Patrick Björsjö, Head of marketing & customer experience, +46 705 70 12 72, [email protected]

Om Mackmyra Mackmyra är pionjären och innovatören som startade den svenska whiskyexpeditionen. Whiskyn skapas med svenska råvaror, helt utan tillsatser, och genom klimatsmart destilleringsteknik. Mackmyra erbjuder prisbelönt single malt whisky, spännande whiskyupplevelser, och möjligheten att skapa sin egen whisky genom ett eget personligt 30-litersfat. Sedan 2017 skapar Mackmyra även ekologisk gin. Välkommen till Mackmyra.

Taggar:

Continue Reading

Marknadsnyheter

UW Health beställer två WasteLog™-system

Published

on

By

University of Wisconsin Hospital and Clinics, UW Health, har beställt två WasteLog™-system till sitt center i Madison. Teamet som arbetar med förebyggande av narkotikasvinn vid UW Health kommer att genomföra en utvärdering av de första två enheterna för att fastställa bästa praxis och arbetsflöden. En framgångsrik utvärdering kommer att leda till ytterligare beställningar av WasteLog™ för andra anläggningar inom UW Health.

WasteLog™ kommer i första hand att användas för verifiering av returnerade narkotiska läkemedel från avdelningar med hög risk och stor användning. Kontroll av läkemedelsavfall är en viktig del i hanteringen av läkemedelssvinn, ett växande problem inom det amerikanska hälsovårdssystemet.

WasteLog™-systemet kommer också att användas för ett pilotprogram med Heliometrics analysprogram. All data från WasteLog™ kommer att tillhandahållas elektroniskt till Heliometrics för att inkluderas i deras algoritmer som används för att upptäcka läkemedelssvinn. Detta tillför data som idag saknas för att komplettera analysen.

”Denna WasteLog™-order ger Pharmacolog en möjlighet att vara en del av ett prestigefyllt universitetssjukhus och tillhandahålla värdefull information för att förbättra sjukhusets program för att förhindra läkemedelssvinn” säger Steve Maiorano, säljchef, Pharmacolog USA Inc.

För mer information kontakta:

Per Persson, VD

E-post: [email protected]
Tel: 073-746 44 61

Om Pharmacolog

Pharmacolog tillhandahåller lösningar och produkter som förbättrar effektiviteten och säkerheten vid beredning av injicerbara läkemedel. Vårt mål är att hjälpa till att förhindra medicineringsfel och säkerställa maximal läkemedelseffekt vid behandling av patienter med kraftfulla men potentiellt skadliga injicerbara läkemedel. Pharmacologs produkter hjälper personal på apotek och sjukhusavdelningar att minimera risken för fel i beredningsprocessen. Genom att kontrollera att läkemedel och narkotika som används vid kirurgi inte har manipulerats bidrar våra lösningar också på ett avgörande sätt till att förhindra att läkemedel hamnar i fel händer.

Följande varumärken ägs och skyddas av Pharmacolog i Uppsala AB: Pharmacolog™-logotyp, DrugLog™, WasteLog™, PrepLog™ och Pharmacolog Dashboard™.

Ytterligare information avseende bolaget finns på https://pharmacolog.com/.

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB som nås på telefonnummer 08-5030 15 50 eller via [email protected]

Taggar:

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.