Rejlers satsar på mångfald för att bygga framtidens hållbara samhälle

| 25 mars, 2021 | 0 kommentarer

Genom samarbete med programmet Female Technical Engineer vill Rejlers öka jämställdheten
och inspirera fler kvinnliga ingenjörer.

VD Rejlers

Bild: Jenny Fast, vd Rejlers Sverige

Foto: Fotograf Peter Jönsson AB

– Våra medarbetare är med och bygger framtidens hållbara samhälle och vi vill skapa en arbetsplats som uppmuntrar till nytänkande, där alla får plats. Ökad jämställdhet och mångfald är därför viktigt för oss i vårt arbete att bli det mest lärande bolaget i branschen. Partnerskapet med Female Technical Engineer är helt i linje med vår strategi och ambition att inspirera fler kvinnliga ingenjörer att bli en del av Rejlers, säger Jenny Edfast, vd för Rejlers i Sverige.

Female Technical Engineer är ett program för kvinnliga ingenjörsstudenter i slutet av sin utbildning, med syfte att fler kvinnor ska inspireras att arbeta med teknik inom industrin. Programmet är en unik mötesplats mellan kvinnliga ingenjörsstudenter och svensk industri. Genom dels exklusiva besök hos partnerföretagen, får deltagarna en djupare förståelse för företagens verksamhet och utmaningar, samt möjlighet att upptäcka alla spännande jobb som finns inom teknik.

Tillsammans med våra partnerföretag arbetar vi för att makten i näringslivet ska vara jämnt fördelad mellan män och kvinnor. Med Rejlers starka strategi för både hållbarhet och jämställdhet är de en viktig samarbetspartner och det känns fantastiskt roligt att ha dem med som partner i programmet, säger Cecilia Västgård, projektledare för Female Technical Engineer. Vi ser fram emot att tillsammans arbeta för att fler kvinnliga ingenjörer ska söka sig till roller inom teknik.

Ansökan till Female Technical Engineer 2021 öppnar den 26 april 2021. Ansökan sker via Female Technical Engineers hemsida; www.femaletechnicalengineer.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *