Resultat från studie med Episealer® Knäimplantat accepterade för presentation på australiensk och nyzeeländsk ortopedkongress

| 8 september, 2022 | 0 kommentarer

Episurf Medical (Nasdaq: EPIS B) meddelar idag att en vetenskaplig sammanfattning med titeln ”Episealer, a mini metal implant for chondral injuries in the knee. A prospective single surgeon case series”, har accepterats för en podiumpresentation vid The combined Australian and New Zealand Knee Societies meeting, som kommer att äga rum i Queenstown, Nya Zeeland, den 27 – 29 oktober 2022. Presentationen kommer att hållas av prof. Karl Eriksson från Södersjukhuset och Karolinska Institutet, Stockholm, Sverige.

Sammanfattningen rapporterar om det kliniska utfallet för patienter som erhållit Episurf Medicals patientspecifika knäimplantat Episealer® för behandling av avgränsade brosk- och benskador i knäleden, vid Södersjukhuset i Stockholm.

Vi är mycket intresserade av att följa resultaten från denna prospektiva studie utförd på Södersjukhuset i Stockholm, med uppföljning av Episealer®-patienter. Vi introducerar nu produktfamiljen Episealer® i Australien och Nya Zeeland, och är glada över att se intresset från de australienska och nyzeeländska ortopedföreningarna”, säger Pål Ryfors, vd Episurf Medical.

För mer information, vänligen kontakta:

Pål Ryfors, vd, Episurf Medical
Tel:+46 (0) 709 62 36 69
Email: [email protected]

Om Episurf Medical

Episurf Medical arbetar för att erbjuda människor med smärtsamma ledskador ett aktivare och friskare liv genom att tillgängliggöra minimalt invasiva samt skräddarsydda behandlingsalternativ. Episurf Medicals individanpassade implantat Episealer® och kirurgiska instrument Epiguide® används för behandling av lokala broskskador i leder. Med Episurf Medicals μiFidelity®-system anpassas implantaten kostnadseffektivt till respektive persons unika skada för optimal passform och minimalt ingrepp. Episurf Medical har huvudkontor i Stockholm, Sverige. Aktien (EPIS B) är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på bolagets hemsida: www.episurf.com.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.