Rottneros skjuter upp årsstämman

| 26 mars, 2020 | 0 kommentarer

På grund av den osäkra globala utvecklingen kopplat till spridningen av coronaviruset har Rottneros styrelse beslutat att skjuta upp årsstämman som var planerad att hållas den 28 april 2020. Årsstämman kommer att hållas senast den 30 juni 2020.

I den rådande extraordinära situationen när coronaviruspandemin fortfarande sprider sig och effekterna på den globala ekonomin är osäker har Rottneros styrelse beslutat att skjuta upp den planerade årsstämman.

Tillsvidare fortlöper Rottneros verksamhet med normal kapacitet. Rottneros har en stark balansräkning och god likviditet. Styrelsen fortsätter att bevaka situationen.

Årsstämman kommer att hållas senast den 30 juni 2020. Kallelse kommer att skickas ut senast fyra veckor innan årsstämman.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Per Lundeen, styrelseordförande, Rottneros AB, +46 (0) 70 518 3347, [email protected]

Rottneros AB (publ) 
Box 144, 826 23 Söderhamn 
+46 (0)270 622 00 
rottneros.com 
[email protected]

Rottneros är en fristående producent av marknadsmassa. Koncernen består av moderbolaget Rottneros AB, börsnoterat på Nasdaq Stockholm, med dotterbolagen Rottneros Bruk AB och Vallviks Bruk AB, verksamma inom produktion och försäljning av marknadsmassa. I koncernen ingår även Rottneros Packaging AB som tillverkar fibertråg, råvaruanskaffningsbolaget SIA Rottneros Baltic i Lettland och skogsaktören Nykvist Skogs AB. Koncernen har cirka 315 anställda och omsatte cirka 2,4 miljarder kronor under verksamhetsåret 2019.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *