S2Medical AB (publ) tecknar exklusivt distributionsavtal för Portugal

| 23 september, 2022 | 0 kommentarer

S2Medical AB (publ) har tecknat ett exklusivt distributionsavtal för Portugal med Molecular Farma. Avtalet omfattar samtliga produkter som bolaget representerar i regionen och innebär initiala beställningar samt förpliktelser till ytterligare beställningar om minst 2 miljoner SEK över de kommande 3 åren för att upprätthålla kontraktets giltighet.

”Vi har stora förhoppningar att snabbt kunna etablera oss som en standardbehandling i Portugal tillsammans med vår nya distributör då Epiprotect redan idag är standardbehandling för brännskador i båda nationella brännskadeenheterna i Sverige, 5 brännskadecenter i Storbritannien och ytterligare 3 center i Förenade Arabemiraten.” säger bolagets CEO Petter Sivlér

Denna information är sådan som S2Medical AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2022-09-23 14:30 CET.

Kontaktuppgifter
Petter Sivlér – CEO, S2Medical AB (publ)
Telefon: +46 (0)8-70 000 50
E-post: [email protected]

Certified Adviser
Vator Securities AB
Telefon +46 (0)8-580 065 99
Hemsida: www.vatorsec.se 
Epost: [email protected]

Om S2Medical 
S2Medical AB (publ) är ett medicintekniskt bolag som utvecklar och säljer innovativa sårläkningsprodukter för hela sårläkningsprocessen med fokus på brännskador och kroniska sår. Bolaget har utvecklat eiratex®, ett nytt cellulosabaserat material för läkning av svåra brännskador och kroniska sår. Materialet läker sår effektivt och därmed minskar både lidande för patienter samt kostnader för hälso- och sjukvården. 

Aktiens kortnamn: S2M

Aktiens ISIN-kod: SE0011725084

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.