Safello följer upp med nytt community AMA på Discord

| 25 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Stockholm 25 augusti 2021 | Safello följer upp den nyligen publicerade kvartalsrapporten med en AMA för aktieägare, användare och andra intressenter i Safello Community Discord-kanal.

AMA (Ask Me Anything) erbjuder en plattform för Safellos breda community av användare, aktieägare och kryptoentusiaster att interagera direkt med Safellos representanter, samt ställa eventuella brännande frågor i ett avslappnat format.

Den andra AMA-sessionen med VD Frank Schuil kommer att äga rum på fredag den 27 augusti 2021 kl. 12:00. På följande länk kan man vara med i livesändningen och bli en del av Safello Community Discord: https://discord.com/invite/bfk2U8AXvK

Safello uppmuntrar communityt att skicka in sina frågor i förväg. Frågor kan skickas på svenska eller engelska via formuläret nedan eller via Safellos nylanserade Discord-kanal.

###

Kontaktinformation
Johan Edin, CFO Safello, [email protected]

Certified Adviser
Corpura Fondkommission AB, [email protected], +46 722 52 34 51

Safello är en prisbelönt mäklartjänst av kryptovalutor. Bolaget erbjuder ett säkert sätt att köpa och sälja kryptovalutor i sömlösa transaktioner och marknadsledande hastigheter. Safello är registrerat som en finansiell institution vid Finansinspektionen sedan 2013.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *