Safello stärker communityt med AMA-serie och Discord-kanal

| 7 juni, 2021 | 0 kommentarer

Stockholm 7 juni 2021 | Som ett steg i sina ansträngningar för att stärka Safello-communityt samt uppmuntra till ökad transparens mellan bolaget, dess användare och aktieägare, lanserar Safello en AMA-serie och en officiell Discord-kanal.

AMA (Ask Me Anything) erbjuder en plattform för Safellos breda community av användare, aktieägare och kryptoentusiaster att interagera direkt med Safellos representanter, samt ställa eventuella brännande frågor i ett avslappnat format.

Den inledande AMA-sessionen med VD Frank Schuil kommer att äga rum idag måndagen den 7 juni 2021 kl. 18:00. För att följa dagens livesändning på Zoom, besök http://bit.ly/safellozoom.

Safello uppmuntrar communityt att skicka in sina frågor i förväg. Frågor kan skickas på svenska eller engelska via formuläret nedan eller via Safellos nylanserade Discord-kanal.

Länkar:

###

Kontaktinformation
Johan Edin, CFO Safello, [email protected]

Certified Adviser
Corpura Fondkommission AB, [email protected], +46 722 52 34 51

Safello är en prisbelönt mäklartjänst av kryptovalutor. Bolaget erbjuder ett säkert sätt att köpa och sälja kryptovalutor i sömlösa transaktioner och marknadsledande hastigheter. Safello är registrerat som en finansiell institution vid Finansinspektionen sedan 2013.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *