Safellos VD talar på Mastercard Lighthouse den 10 juni 2021

| 9 juni, 2021 | 0 kommentarer

Stockholm, 9 juni 2021 | Safellos medgrundare och VD Frank Schuil kommer imorgon torsdagen den 10 juni att diskutera de nordiska och baltiska finansiella ekosystemen tillsammans med flertalet branschrepresentanter.

Diskussionen kommer att äga rum under vårfinalen för Mastercard Lighthouse i en intervju som leds av Vincent Weir, founding partner på Invenio Growth.

Mastercard Lighthouse är en öppen innovationsplattform utformad för att stärka hela ekosystemet för finansiella tjänster genom att sammanföra banker, investerare, rådgivare och fintechbolag.

Evenemanget är öppet för allmänheten och kommer att livesändas på: https://hopin.com/events/mastercard-lighthouse-spring-2021-finale.

###

Kontaktinformation
Karl Garberg, Chief Marketing Officer på Safello, [email protected]

Certified Adviser
Corpura Fondkommission AB, [email protected], +46 722 52 34 51

Safello är en prisbelönt mäklartjänst av kryptovalutor. Bolaget erbjuder ett säkert sätt att köpa och sälja kryptovalutor i sömlösa transaktioner och marknadsledande hastigheter. Safello är registrerat som en finansiell institution vid Finansinspektionen sedan 2013.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.