Save the date – Episurf Medical kapitalmarknadsdag 2022

| 21 september, 2022 | 0 kommentarer

Episurf Medical (Nasdaq: EPIS B) bjuder in investerare, analytiker och media till en kapitalmarknadsdag onsdagen den 16 november 2022.

Presentationer kommer att hållas av medlemmar av Episurf Medicals koncernledning, med fokus på bolagets globala kommersiella möjligheter och strategin för de kommande åren.

”Det är helt klart så att vi nu går in i en ny fas med ökat fokus på kommersiella möjligheter. Efter flera år med fokus mot produktutveckling och kliniska studier ser vi nu fram emot att ge investerare och andra intressenter en uppdatering om nästa steg”, säger Pål Ryfors, vd Episurf Medical.

Kapitalmarknadsdagen den 16 november 2022 börjar kl. 13:00 CET och slutar kl. 16:00 CET. Eventet kommer arrangeras i centrala Stockholm, Sverige, och länk (live) till eventet samt fullständigt program kommer att göras tillgängligt på www.episurf.com innan eventet. En inspelning från eventet kommer också att finnas tillgänglig i efterhand via bolagets hemsida.

Varmt välkommen!

För mer information, vänligen kontakta:

Pål Ryfors, vd, Episurf Medical
Tel:+46 (0) 709 62 36 69
Email: [email protected]

Veronica Wallin, CFO, Episurf Medical
Tel:+46 (0) 700 37 48 95
Email: [email protected]

Om Episurf Medical

Episurf Medical arbetar för att erbjuda människor med smärtsamma ledskador ett aktivare och friskare liv genom att tillgängliggöra minimalt invasiva samt skräddarsydda behandlingsalternativ. Episurf Medicals individanpassade implantat Episealer® och kirurgiska instrument Epiguide® används för behandling av lokala broskskador i leder. Med Episurf Medicals μiFidelity®-system anpassas implantaten kostnadseffektivt till respektive persons unika skada för optimal passform och minimalt ingrepp. Episurf Medical har huvudkontor i Stockholm, Sverige. Aktien (EPIS B) är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på bolagets hemsida: www.episurf.com.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.