Save the date: kapitalmarknadsdag 14 november

| 6 september, 2022 | 0 kommentarer

Måndag den 14 november kommer Medicover AB (publ) att arrangera en kapitalmarknadsdag i Stockholm. På kapitalmarknadsdagen kommer Vd Fredrik Rågmark och CFO Joe Ryan att presentera bolaget tillsammans med flera personer i koncernledningen.

För de som inte kan deltaga personligen kommer eventet att live sändas. Inbjudan och ytterligare information kommer att skickas ut närmare eventet. Eventet kommer att starta kl. 13.30 och beräknas vara slut senast kl. 17.30.

Föranmälan kan göras här (antalet platser är begränsade).

Dag: måndag 14 november

Tid: Registrering från kl. 13.00

Lokal: Epicenter Store, Regeringsgatan 61A, Stockholm

 

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Hanna Bjellquist, Head of Investor Relations

070 303 3272
[email protected]

 

Medicover är ett ledande internationellt hälsovårds- och diagnostikföretag som grundades 1995. Medicover driver ett stort antal öppenvårdskliniker, sjukhus, specialistvårdsenheter, laboratorier samt blodprovscentraler. De största marknaderna är Polen och Tyskland. För 2021, så uppgick Medicovers omsättning till 1 377 MEUR och anställda till fler än 38 000. För mer information, besök www.medicover.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.