Save The Duck öppnar sin första fysiska butik i Westfield Mall of Scandinavia

| 21 september, 2022 | 0 kommentarer

Westfield Mall of Scandinavia blev det naturliga valet när 100% djurfria klädvarumärket Save The Duck öppnar sin första butik i norra Europa. ”Det ska vara en självklarhet att kunna ta del av ett hållbart och veganskt alternativ i Westfield Mall of Scandinavia.” säger Sofia Rundström centrumchef i Westfield Mall of Scandinavia.

Westfield Mall of Scandinavia blir först ut när Save The Duck öppnar sin första fristående butik i norra Europa. Det italienska modeföretaget med stort engagemang för hållbarhetsfrågor har sedan 2012 specialiserat sig på att erbjuda trendiga ytterkläder gjorda på mer miljövänliga material. Idag har Save The Duck butiker i Milano, Venedig, Hong Kong, Bologna och St. Moritz, och är endast närvarande genom ett fåtal återförsäljare på den svenska marknaden. Första fristående butiken om 90 kvadratmeter i Westfield Mall of Scandinavia kommer erbjuda herr-, dam- och barnkläder från den senaste kollektionen, fria från animaliska material.

  • Vi är så glada över att Save The Duck öppnar sin första fysiska butik hos oss! Det är en aktör som tagit nästa steg i erbjudandet av hållbart mode, en stark hållbarhetsagenda som går väl ihop med vår egen mycket ambitiösa Better Places 2030 hållbarhetsstrategi. Det ska vara en självklarhet att kunna ta del av ett hållbart och veganskt alternativ i Westfield Mall of Scandinavia, säger Sofia Rundström, centrumchef i Westfield Mall of Scandinavia.
  • Det senaste året har varit väldigt viktigt för oss. Vi har stärkt vår närvaro på marknader vi sedan tidigare närvarat, och expanderat på nya strategiska marknader. Skandinavien är en nyckelmarknad för oss, och att nu ha möjlighet att välkomna våra kunder i en fysisk butik ger oss möjligheten att bättre visa världen Save the Duck och vår filosofi, säger Nicolas Bargi, VD och grundare på Save The Duck.

Butiken öppnar i oktober 2022 på entréplan i Westfield Mall of Scandinavia.

Klara NygrenCommunications Manager, Nordic+46 73 092 90 [email protected]

Unibail-Rodamco-Westfield är en dynamisk, global utvecklare och förvaltare av flaggskeppsdestinationer, med en portfolio värderad till 54.5 miljarder euro 31 december 2021, fördelad 86% inom handel, 6% inom kontorslokaler, 5% inom utställnings- och konferenscentrum och 2% inom service. Bolaget äger och driver för nuvarande 84 köpcentrum, varav 53 är flaggskeppsdestinationer i Europas och USA:s mest dynamiska städer. Genom att närvara på två kontinenter och i tolv länder, erbjuder Unibail-Rodamco-Westfield en unik plattform för handelsföretag och andra varumärken att verka genom att konstant skapa nya och exceptionella upplevelser för besökare. Med hjälp av sina 2 800 professionella medarbetare, unika meritlista och expertis har Unibail-Rodamco-Westfield en ideal position att generera överlägset värde och utveckla projekt i världsklass. Unibail-Rodamco-Westfield utmärker sig för sin hållbarhetsagenda ”Better Places 2030”, som sätter ambitionen att skapa bättre platser som respekterar de högsta miljömålen och bidrar till bättre städer. Unibail-Rodamco-Westfield är listad på Euronext Amsterdam och Euronext Paris, med en sekundär listning i Australien genom Chess Depositary Interests. Bolaget innehar en BBB+ rating från Standard & Poor’s, samt en Baa2 rating från Moody’s. För mer information, vänligen besök www.urw.com, eller besök vårt mediagalleri via https://mediacentre.urw.com. Håll dig uppdaterad om gruppen på Twitter @urw_group, Linkedin @Unibail-Rodamco-Westfield and Instagram @urw_group.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.