Scandi Standard överenskommer slutlikvid för finskt förvärv om 13 MSEK

| 27 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Scandi Standards finska dotterbolag har träffat en överenskommelse om en slutlikvid om 13 MSEK med säljarna av Huttulan Kukko. 

”Verksamheten vi förvärvade 2015 är idag en fin plattform för fortsatt tillväxt i Finland” säger Otto Drakenberg, , tillförordnad vd och koncernchef för Scandi Standard.

För ytterligare information, kontakta gärna:
Otto Drakenberg, tillförordnad vd och koncernchef: +46 70 864 55 04
Henrik Heiberg, Head of M&A, Financing & IR: +47 917 47 724

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som Scandi Standard AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande av ovanstående kontaktpersoner den 27 augusti 2021 kl. 18.45.
 

Om Scandi Standard
Scandi Standard är den ledande producenten av kycklingbaserade livsmedelsprodukter i Norden och Irland. Bolaget producerar, marknadsför och säljer förädlade, kylda och frysta produkter under de välkända varumärkena Kronfågel, Danpo, Den Stolte Hane, Manor Farm och Naapurin Maalaiskana. I Norge produceras och säljs även ägg. Vi är tillsammans cirka 3 000 medarbetare med en årlig omsättning om cirka 10 miljarder kronor. För mer information se www.scandistandard.com.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *